• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaçları ihtiyacı olanlar (2 kutu gonal f+ 2 kutu cetrotıde)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yasey

yasey
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
64
7
98
arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz

arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz
günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi?

günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi?

merhaba tedavimi istanbul kadıköyde bahçeci sağlık grubunda oldum umut tüp bebek merkezinde dr. um doç.dr. ulun uluğ ; rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X