Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilaçları arıyorsunuz ? Cetrotide eczanelerde yok çünkü hiç. Bende bulamadım. Elinde kalan arkadaşlardan bulup tamamlamaya çalışıyorum.Tü bebek için rapor çıkardık kocaeli umuttepede ama istedikleri ilaçların hiçbirini bulamiyorum.sizler nerelerden buldunuz.artik hangi şehirde varsa oraya gidip almaya bile razıyım lütfen bilgisi olan Yardım edebilirmi?
Gonapeptyl.gonalf 450 6adet.cetrotide 6 adet.ovitrelle dediğiniz gibi hiç biyerde yok.rqporlu oldugu içinde hepsini biyerden almak gerekiyormuş galiba.en son gidip iptal ettircem raporu çok sıkıldım stres ağlama yoruldum artık.Hangi ilaçları arıyorsunuz ? Cetrotide eczanelerde yok çünkü hiç. Bende bulamadım. Elinde kalan arkadaşlardan bulup tamamlamaya çalışıyorum.
Gonalf ve ovitrelle İstanbul’daki eczanelerde var. Ama diğer ikisi yok ne yazık kiGonapeptyl.gonalf 450 6adet.cetrotide 6 adet.ovitrelle dediğiniz gibi hiç biyerde yok.rqporlu oldugu içinde hepsini biyerden almak gerekiyormuş galiba.en son gidip iptal ettircem raporu çok sıkıldım stres ağlama yoruldum artık.
*Boş olmasıVe evet raporlu olduğu için hem tek yerden almak gerekiyormuş hem de eczanenin raporlu kotasının bol olması gerekiyormuş
Aynen İstanbul kocaeli heryere baktım ikisi var ikisi yok.bulamadikca sinirden ağlıyorum artık.Allah yardimcimiz olsun.Gonalf ve ovitrelle İstanbul’daki eczanelerde var. Ama diğer ikisi yok ne yazık ki![]()
Boş olmasıVe evet raporlu olduğu için hem tek yerden almak gerekiyormuş hem de eczanenin raporlu kotasının bol olması gerekiyormuş
doktorum bana bulamazsan reglin 17. Günü gel farklı ilaçlarla başka prosedür uygulayacağız demişti sizde bi sorun isterseniz olmadı öyle yaptırırsınızAynen İstanbul kocaeli heryere baktım ikisi var ikisi yok.bulamadikca sinirden ağlıyorum artık.Allah yardimcimiz olsun.
Sana neguzel gene gel demiş bana yasin genç raporun 6 ay süresi var istersen biraz bekle dedi oracıkta aglicaktim yaBoş olması
doktorum bana bulamazsan reglin 17. Günü gel farklı ilaçlarla başka prosedür uygulayacağız demişti sizde bi sorun isterseniz olmadı öyle yaptırırsınız
Ya devlette olduğu için reglimiz hafta sonuna gelince bile hiçbir şeye başlayamıyoruz zaten onu denk getirmek bile mesele bizim için. Denk gelince de böyle şeyler oluyorSana neguzel gene gel demiş bana yasin genç raporun 6 ay süresi var istersen biraz bekle dedi oracıkta aglicaktim ya
İnş;(Ama ümidinizi yitirmeyin. İnşallah mesajınızı görenler olur belki elinde kalanlar vardır o şekilde bulursunuz