- 29 Eylül 2020
- 16
- 8
- 6
- 29
- Konu Sahibi nuraysem2014
-
Kişiden kişiye değişmekle birlikte en az 3500 opuya kadarMerhabalar arkadaşlar,
Tüp bebek yaptırma kararı aldık. Picos olduğum için malesef çocuk sahibi olamıyorum. Kullanılan ilaçlar ve miktarı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Benim baya iyi tutmuş o zaman ya 1300 civarı ödemiştim hatırladığım kadarıylaKişiden kişiye değişmekle birlikte en az 3500 opuya kadar
Zaman size az kullanıldı dozu transfere kadar olan bunlar birde transfer sonu oksapar crinone falan filan derken onlarda çok tutarBenim baya iyi tutmuş o zaman ya 1300 civarı ödemiştim hatırladığım kadarıyla
Devletin ödediği kadar hepsinden yazılmıştı gonal f 300 kullanıyordum hergun. Transfer sonrası için oksapar yoktu tabi ama crione almistim. Ama oksapari devlet ödemiyor mu rapor olunca ?O
Zaman size az kullanıldı dozu transfere kadar olan bunlar birde transfer sonu oksapar crinone falan filan derken onlarda çok tutar
Ne zaman yaptırdınız siz dolarin hali malum:)Benim baya iyi tutmuş o zaman ya 1300 civarı ödemiştim hatırladığım kadarıyla
MartNe zaman yaptırdınız siz dolarin hali malum:)
Bi de sizin raporunuz varmis sanirim devletten onu sonradN gordum:)) o fiyatlar ozeller icin raporsuz fiyatlar sanirim
Hiiiimmmmm olabilir ama rapor olmasa daha çok tutmaz mi ilaçlarBi de sizin raporunuz varmis sanirim devletten onu sonradN gordum:)) o fiyatlar ozeller icin raporsuz fiyatlar sanirim
Ben eylulde raporlu yaptirdim. İlaclari yuksek doz kullandim. Yeri geldi gunde 3 igne yaptim eczaneye 3200 tl odedik. Ama dedigim gbi ben yuksek doz kullandim dolayisiyla daha fazla ilac almak durumunda kaldik. Fiyatlar degisken olabilir ben 300dozla vurulurken baskasi 50 ile vurulur bana 2 gun giden ilac ona 5-6 gun giderMerhabalar arkadaşlar,
Tüp bebek yaptırma kararı aldık. Picos olduğum için malesef çocuk sahibi olamıyorum. Kullanılan ilaçlar ve miktarı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Raporsuz 3500 felan tutuyor ortalama iste tabi herkesin dozuna gore artar azalir degisirHiiiimmmmm olabilir ama rapor olmasa daha çok tutmaz mi ilaçlar
Aynen kişiden kişiye değişiyodur daha yeni yaptırdım transfer i ben 13 ocakta 3 bin civarı eksiği yoktur fazlası vardır belkideMerhabalar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?