• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçları

Ayselaydin86

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba tüp bebek tedavi sürecine girdim,gonal f, ilaç elinde kalan mayıs haziran tarihli ilaçı kalan kadın arkadaşlarımdan destek istiyorum. Desteklerinizi rica ederim.

Son düzenleme:
Her hastanın tup bebek ilaclari ve dozu farklı olur. Doktorun size verdiği ilaçları yazarsanız direk var ya da yok diye belirtiler. Hayirli olsun simdiden

Her hastanın tup bebek ilaclari ve dozu farklı olur. Doktorun size verdiği ilaçları yazarsanız direk var ya da yok diye belirtiler. Hayirli olsun simdiden
Teşekkür ederim, evet olabilir ama bu 2 sini vermişti bir önceki denemede sanırım yine bu ilaçlar olacak

Aşağı yukarı benzer ilaçlar oluyor ama tek tek yazmasına gerek yok bence

Yarım kutu estrofem 3 ampul progestan 50mg 2 ampul progestan dex var ama kargo ödemeye değerli bilemedim

Yarım kutu estrofem 3 ampul progestan 50mg 2 ampul progestan dex var ama kargo ödemeye değerli bilemedim
Çok teşekkür ederim 3 tüp Protestan var ben aslında göbekten vurulan gonal a ihtiyacım olacak çok teşekkür ederim yinede evet

Çok teşekkür ederim 3 tüp Protestan var ben aslında göbekten vurulan gonal a ihtiyacım olacak çok teşekkür ederim yinede evet
Gonal f hem çok pahalı hemde kullanma süresi kısıtlı bir ilaç.Allah yardımcınız olsun

Merhabalar elinde gonal f 900 olan var mı Mayıs ve sonrası tarihli

Back
X