• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçları

merad39

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
8
Arkadaşlar bu menopur 1200 ün içinde 1tane flakon var 2 kutu yazdı içindeki flokon 2ci günde kullanılacak degilmi çünki 3gün kullanılacak dedi 1 flakon 1günse 3 gün için yetmez ozaman neden 2 kutu yazdırdı

Son düzenleme:
Arkadaşlar mersinde olup tüp bebek ilaçlarını nerden aldınız ünivetsite hastanesinin oraya bakın dediler bakmadığım eczane kalmadı baktığım nerdeyse
bugün 5te ilaçlara başlamam gerek. Hiçbirisini bulamadım nerde olduğundan fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Eczanelerde genelde olmaz zaten bu ilaçlar soğuk zincir olduğundan reçete gelince depodan isterler bir kaç saat içerisinde gelir, sipariş geçelim falan demediler mi?

Eczanelerde genelde olmaz zaten bu ilaçlar soğuk zincir olduğundan reçete gelince depodan isterler bir kaç saat içerisinde gelir, sipariş geçelim falan demediler mi?
Depoya bakalım dediler depolarda da yok sinir oldum

Arkadaşlar mersinde olup tüp bebek ilaçlarını nerden aldınız ünivetsite hastanesinin oraya bakın dediler bakmadığım eczane kalmadı baktığım nerdeyse
bugün 5te ilaçlara başlamam gerek. Hiçbirisini bulamadım nerde olduğundan fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Tüp bebek merkezlerine yakın eczanelerden daha kolay bulabilirsin

Tüp bebek merkezlerine yakın eczanelerden daha kolay bulabilirsin
Buldum tüpbebek ilaçlarını üniversitenin ordaki eczanelerden idil eczanesinde buldum olmıyanıda sagolsunlar depodan getrdiler aldım ilaçlarıda kafamı karıştıran bir ilaç var azıtro 500mg içinde 3 tane var onu nezamsn içeceğim hatırlamıyorum içeriğine baktın antibiyotik intihap önleyici falan hastanede hemsiremede ulaşamadım drumada şimfimi kullanacağım yoksa diğer yazdığı ilaçlar gibi sonramı olucak

Hastaneyle mutlaka görüşün anlaşmalı oldukları falan bir yer vardır belki ya da onlar yönlendirir
Ne yönlendirmesi sadece eczanenin etrafındakilere bakın dediler muhakak bulmanız lazım dediler başkada birsey demediler sagolsun eczacı olmıyan ilaçlarıda getirtti depodan müşterimiz aci bekliyor dedi bu akşam alması lazım dedi getrdiler

Buldum tüpbebek ilaçlarını üniversitenin ordaki eczanelerden idil eczanesinde buldum olmıyanıda sagolsunlar depodan getrdiler aldım ilaçlarıda kafamı karıştıran bir ilaç var azıtro 500mg içinde 3 tane var onu nezamsn içeceğim hatırlamıyorum içeriğine baktın antibiyotik intihap önleyici falan hastanede hemsiremede ulaşamadım drumada şimfimi kullanacağım yoksa diğer yazdığı ilaçlar gibi sonramı olucak
Azitroyu ilk üç gün kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla

Yavrum tok karnına 24 saat arayla içiyorsun onu doktor sana şu gün iç der içersin bende de var aynı ilaçtan azitro şimdilik kalsın kenarda

Back
X