• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaçları

seyus

RABBİM;Bahşettiğin emanetini sana emanet ediyorum
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
732
484
108
36
kızlar kasım ayında alınmış sadece 1 doz 175ml kullanılan 900ml puregon ilacı 150 tl satıktır istanbuldan olursa soğuk hava zinciri etkilenmez

Acılan ilacın kullanım süresi 21 gün sonrası bozuluyor

bana hemşire öyle demedi normal olarak kullanım koşullarına göre sakla dedi çünkü tek doz kullandım donmuş embryo olmazsa yine kullanırsın dedi4

Aralık ayında tüp bebek yaptırdım. UYGUN FİYATA TÜP BEBEK VE AŞILAMA İLAÇLARI SATILIK. elimde kalacağına uygun fiyata yararlanın derim.
Allah kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin.
ilgilenenler zamantuneli83@gmail.com

elimde 2 kutu gonal F var raporlu aldıgım ıcın raporlu fiyatına veririm

Elinizde gonapeptyl ve ovitrelle var mı
yok canım olanları verdim gitti ihtiyacım kalmadı çok şükür negatif tüp bebek denememden 4 ay sonra bebeğim yolu bulup kendi geldi rabbim sana da hayırlısıyla verir inş...

Aralık ayında tüp bebek yaptırdım. UYGUN FİYATA TÜP BEBEK VE AŞILAMA İLAÇLARI SATILIK. elimde kalacağına uygun fiyata yararlanın derim.
Allah kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin.
ilgilenenler zamantuneli83@gmail.com
elinizde ve ovitrelle var mı
yok canım olanları verdim gitti ihtiyacım kalmadı çok şükür negatif tüp bebek denememden 4 ay sonra bebeğim yolu bulup kendi geldi rabbim sana da hayırlısıyla verir inş...
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin

Elimde 2 kutu acilmamis Cetrotide 0.25 iğne var. Son kullanma tarihi 09. 2016 . Antalyada yaşıyorum. Uygun fiyata vericem.

Back
X