Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH KOLAY KURTARSINProxeed Plus varmı kızlar
merhaba,,gonal-f var mı acaba sende benim 450 daha almam gerekiyor. eczanelerde 350 tl civarıAralık ayında tüp bebek yaptırdım. UYGUN FİYATA TÜP BEBEK VE AŞILAMA İLAÇLARI SATILIK. elimde kalacağına uygun fiyata yararlanın derim.
Allah kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin.
ilgilenenler zamantuneli83@gmail.com
ben de 350 tl ye almıştım. var elimde kaç tane lazımmerhaba,,gonal-f var mı acaba sende benim 450 daha almam gerekiyor. eczanelerde 350 tl civarı
Elinizde gonapeptyl ve ovitrelle var mıtüp bebek denemesi yapacaklarr uygun fiyata ilaç
yok canım olanları verdim gitti ihtiyacım kalmadı çok şükür negatif tüp bebek denememden 4 ay sonra bebeğim yolu bulup kendi geldi rabbim sana da hayırlısıyla verir inş...Elinizde gonapeptyl ve ovitrelle var mı
elinizde ve ovitrelle var mıAralık ayında tüp bebek yaptırdım. UYGUN FİYATA TÜP BEBEK VE AŞILAMA İLAÇLARI SATILIK. elimde kalacağına uygun fiyata yararlanın derim.
Allah kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin.
ilgilenenler zamantuneli83@gmail.com
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinyok canım olanları verdim gitti ihtiyacım kalmadı çok şükür negatif tüp bebek denememden 4 ay sonra bebeğim yolu bulup kendi geldi rabbim sana da hayırlısıyla verir inş...
Bana 1 kutu lazım durumum yok yardımcı olursanız sevinirimELİMDE 9 KUTU PUREGON 300 VAR UYGUN FİYATA VERECEĞİM İLGİLENEN ÖZELDEN YAZSIN LÜTFEN