• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaçları

ELİMDE 2 KUTU GONAL-F 450IU, 5 ADET GONAPEPTYL (KULLANIMA HAZIR ENJEKTÖR), 2 AMPUL MENEGON (2 TOZ, 2 SU ŞEKLİNDE), VAR İHTİYACINIZ VARSA KIRIKKALEDEYİM GÖNDEREBİLİRİM

ELİMDE 2 KUTU GONAL-F 450IU, 5 ADET GONAPEPTYL (KULLANIMA HAZIR ENJEKTÖR), 2 AMPUL MENEGON (2 TOZ, 2 SU ŞEKLİNDE),1 KUTU 200 MG PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL VE LUCRİN VAR SON KULLANMA TARİHİ EYLÜL 2016 İHTİYACI OLAN VARSA GÖNDEREBİLİRİM

Elimde 25 li femara var. Daha doğrusu 30'lu kutu fakat geçen ay sadece 5'ini kullandım. İsteyen var mı?

ELİMDE ÜÇ KUTU 2017 SON TARİHLİ GONALEF VAR ALMAK İSTEYEN OLURSA ULAŞŞSIN BURDAN LÜTFEN

Elimde 2 adet GONAL-F 450 IU/0.75ml flakon var
uyguna veriyorum isteyen özelden yazın.

Arkadaşlar Gonalef 450. 2017son kullanım tarihli uygun fiyata vericem ihtiyacı olan varsa yazsın lütfen

Arkadaslar elimde 2 adet cetrototid 3 tozda menagon var hepsimi 50 tl verecegim almak isteyenler 05464813458 ulasabilirler yeni aldim tup bbekle hamile kaldim bu urunler elimde kaldi

Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisinde kullanilan 3 kutu GONAL-F 450 lU /0.75 ml ve 1 adet orgalutran 0.25mg ilaci elimde mevcut.gonal f Eczane satış fiyatı 365 TL' dir.Almak isteyen varsa uygun fiyata verecegim.Mart ayinda alindi.Skt tarihi 04.2017 tarihlidir. Ulaşmak isteyen mehtapzafer@hotmail.com mail adresinden bana ulaşabilir.

Elimde 3 kutu menegon
1 kutu ovitrelle
1 kutu orgalutran var
1 lucrin var almak istiyen özelden yazabilir

Arkadaşlar elinde gonal f ve merional 75 olan varsa bana yardımcı olur musunuz ?

İlaç alıp vermek sanırım sitede yasaklanmıştı.. Mune Mune bilgi verirse iyi olur arkadaşlar..

arkadaslar elimde 450 iu gonsl f toz su var 01.01.2018 son kullanimi 50 tl ye vericem
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back
X