Tüp bebek ilaçları

Mrb arkadaşlar dün açtığım elimde olan gonalf 450 içinden 75kullandım İstanbul avrupa yakasında oturan bi arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum bide elimde lucrin içinde 4doz kaldı onuda vermek istiyorum ikiside dolapta muhafaza ediyorum boşa gitmesin bi arkadaş faydalansın

Gonal f 300 mg kullanalimited dedi doktorum.Gonal f ve merional ihtiyacım var.Raporlu ücretini versem bana yardımcı olurmusunuz .Yaşımdan dolayı rapor yok

Merhaba
Elimde gonal f 450 den yaklaşık 450 ml var 6 ekimde açıldı isteyen varsa ücretsiz vermek isterim. Istanbul avcılar

Elimde 3 kutu menegon
1 kutu ovitrelle
1 kutu orgalutran
1 kutu lucrin var almak istiyen özelden yazabilir

Merhaba arkadaşlar tedavinden artan elimde Menegon var isteyene raporlu fiyatından yardımcı olucam iyi günler

Tedavidan kalan 1 yeni kutu Agnucaston 30 tablet ve yeni gonapeptyl 7 enjektor var . Uygun fiyata verebilirim . Yer Kocaeli

Arkadaslar tüp bebek tedavisine baslamadan normal yolla bebişimiz oldu ilaclari almis bulunduk ve dolapta sakliyorm 2019 mart ayina kadar son kullanma tarihi var ihtiyaci olana raporlu fiyatindan verebilirim

20 adet fostimon 75 IU
10 adet fostimon 150 IU
1 Adet VITRELLE 250 mg/0.5 ml
1 adet Decapeptyl/depot 3.75 mg(triptorelin asetat)
5 adet Orgalutran 0.25 mg/0.5 ml
Bana siteden veya cepten ulasabilirsiniz 05530620505

Merhaba bende 2 kutu Decapeptyl Depot 3.75 ilaci var. Onceki tedavilerim olumsuz sonuclaninca o zamanki dr um 2 aylik menapoz icin vermisti ama yeni dr um kullanmamami soyledi. Buzdolabinda sakliyorum 3 aydir ve son kullanma tarihi Ekim 2019. Benim isime yaramadi ama ihtiyaci olan biri varsa ona kargo karsi odemeli olarak gondermek istiyorum.
Baska ücret istemiyorum eger adresini bana iletirse..

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back
X