- 5 Haziran 2014
- 16
- 8
- 18
sizin problem nedirilk denemede düştü....bu sefere histereskopi yapacakmış düşüğü incelicekmiş de sonra dondurulmuşu yollucakmışşş...güvnm yokkk..keşke ilk histereskopi olsaydımmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin problem nedirilk denemede düştü....bu sefere histereskopi yapacakmış düşüğü incelicekmiş de sonra dondurulmuşu yollucakmışşş...güvnm yokkk..keşke ilk histereskopi olsaydımmmmmmmmm
ya değerim 1227 di en son..beta hcg sence güzel yükselmiş miiiama doktorda bilemezdi ki düşükle sonuçlanacağını ben biraz kaderciyim sağlıksız bir bebek olsaydı daha kötü olurdu benim 4. denemem ve 5. yi bekliyorum ve umutluyum ilk 3 de hep negatif aldık istanbul tüp bebek merkezine gitmiştik malesef orası bize yaramadı orada da hamile kalanlar var ama bize kısmet olmadı en azından senin ilk denemede tutmuş
bacım bende bılmıom kı doktr neden düştü diye hıstereskopi yapacam dedı genel anestezı olacaksın eğer problem warsa o anda mudahale edılecek dedı...sizin problem nedir
umarım güzel sonuçlar alırsınızbacım bende bılmıom kı doktr neden düştü diye hıstereskopi yapacam dedı genel anestezı olacaksın eğer problem warsa o anda mudahale edılecek dedı...
amiin bebegm olsun da katlanırım artkumarım güzel sonuçlar alırsınız
Öyleyiz malesef ama genede bir deneme yapmak gerekiyo sanırım sorun varsa tespit edebilmek içindeneme yanılma yöntemi gibiyiz
zaten bu işlem genel olarak ikincide yapılıyor. ben de ilkinde olmadım. hatta ikincisinde de. boşgebelik oldu kürtaj oldum. haziranda tekrar deneyeceğim. dr u beğenmediyseniz dğiştir. başka dr mu yok. benim 3. dr um bu ki biri istanbuldaydı ankarada oturuyorum.amiin bebegm olsun da katlanırım artk
normaldr bende kurtaj oldum devam eder merak etme..bende dondurulmuşu yollucam hazıran gbı:))))zaten bu işlem genel olarak ikincide yapılıyor. ben de ilkinde olmadım. hatta ikincisinde de. boşgebelik oldu kürtaj oldum. haziranda tekrar deneyeceğim. dr u beğenmediyseniz dğiştir. başka dr mu yok. benim 3. dr um bu ki biri istanbuldaydı ankarada oturuyorum.
neyse konu sahibine cevapolarak ben deçok korkuyorum arkadaşım çok iyi anlıyorum seni. ama elden ne gelir takdiri ilahi işte. haziranda nasip ederse Allahım tekrar deneyeceğim. bizim de kısmetimiz böyleymiş. endişelenme dilerim herşey yolunda gider. kürtaj olalı 8 gün oldu kanamam azdaolsa devam ediyor. hsonu dr uma gidicem bakalım neler söyleyecek.![]()
dondurulmuşun olması avantaj ben baştan başlayacağım rezervim de az bakalım mevlam neyleyecek.normaldr bende kurtaj oldum devam eder merak etme..bende dondurulmuşu yollucam hazıran gbı:))))
nasıl yanı dondurulmuş nıye avantaj beybi???dondurulmuşun olması avantaj ben baştan başlayacağım rezervim de az bakalım mevlam neyleyecek.
birincisi tedavideki o iğnelerle olan yıpratıcı kısmı yaşamıyor ve psikolojik olarak daha rahat oluyorsun ikincisi eğer embriyo dondurulmuşsa dondurulacak kadar kalitelidir ve tutma olasılığı daha yüksektir. % 1 2 de olsa tutma olasılığı artıyor. ki ilkinde tutmuş ve düşük yaşamışsın bu da bir avantaj. ben bile dondurulmuşum olmamasına rağmen tuttuğu için ümit ediyorum.nasıl yanı dondurulmuş nıye avantaj beybi???
kesinlikle bende öyle düşünüyorum bende kürtaj olalı 7 gün oldu inşallah diğer denemeye güzel sonuçlar alırızÖyleyiz malesef ama genede bir deneme yapmak gerekiyo sanırım sorun varsa tespit edebilmek için
Haziranda bizde tekrar deneyeceğiz umarım her şey güzel olur ve buradan güzel haberleri paylaşırız. Benimde kanamam az da olsa devam ediyor endişelenme normal süreçzaten bu işlem genel olarak ikincide yapılıyor. ben de ilkinde olmadım. hatta ikincisinde de. boşgebelik oldu kürtaj oldum. haziranda tekrar deneyeceğim. dr u beğenmediyseniz dğiştir. başka dr mu yok. benim 3. dr um bu ki biri istanbuldaydı ankarada oturuyorum.
neyse konu sahibine cevapolarak ben deçok korkuyorum arkadaşım çok iyi anlıyorum seni. ama elden ne gelir takdiri ilahi işte. haziranda nasip ederse Allahım tekrar deneyeceğim. bizim de kısmetimiz böyleymiş. endişelenme dilerim herşey yolunda gider. kürtaj olalı 8 gün oldu kanamam azdaolsa devam ediyor. hsonu dr uma gidicem bakalım neler söyleyecek.![]()
Ayrıca doktorumuz haziranda pgt yöntemi ile genetik tanı yapılacağını söyledi embriyolara. Düşük riskine karşı. Ben acıbadem hastenesine gidiyorum. İlk üç denemeyi istanbul tüp bebek merkezinde yaptık fakat olumlu sonuç alamadık oraya da dr yönlendirmesi ile gitmiştik malesef oranın labaratuarlarının iyi olmadığını düşünüyorum. Bizim gibi hastalarda daha dikkatli değerlendirmeler yapılabilmeli...
Aynı şeyleri yaşamışız. Umarım üçüncüsü sağlıklı sıhhatlı olur.Benimde 3. denemem olucak ilki 8 haftalıktı kalbı durdu 2 ci düşük oldu .İnşallah bu son olur![]()
Bizdeki sorun henüz bulunamadı. Kürtajdan alınan örnek genetiğe gönderildi. 12 gün sonra belli olacak sonuç. İnşallah birşey çıkmaz. Şu ana kadar herhangi bir neden bulunamadı.8.haftada benim de dusugum var. Çok korkuyorum bir sonraki tedavide de aynısını yasarsam diye. Bizde sperm sorunları var morfoloji sayı hız. Acaba o yüzden mi dustu bilemiyorum
Bizde göndermiştik ama hücre cogaltilamadigi için bakilqmamisBizdeki sorun henüz bulunamadı. Kürtajdan alınan örnek genetiğe gönderildi. 12 gün sonra belli olacak sonuç. İnşallah birşey çıkmaz. Şu ana kadar herhangi bir neden bulunamadı.
Bizde beklemedeyiz. Sonra ki aşama embriyoların genetiğe gitmesi. Sonra biz kan tahlili vereceğiz. Herşey genetikten gelecek sonuca bağlı.Bizde göndermiştik ama hücre cogaltilamadigi için bakilqmamis