tüp bebek ile hamile kaldım doğum için doktor arıyorum

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
4. denememde tüp bebek ile ikizlerime maslak acıbadem hastanesinde hamile kaldım. istanbul kartalda oturuyorum ve anadolu yakasında çok uzak olmayan iyi bi doktor ve hastane arıyorum tavsiyeleriniz neler yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

canım bede kartaldayım valla konunu takıp edıcam cunku bende ıyı bı dk arıyorum bende tub bebekle oldu gercı daha sılık cızgıyı gordum kan testını pazartesı yaptırcam ama oınşallah kandad pozıtıf olur buralarda bende bulamadım baya araştırdım ama

bi arkadaş pendik bölge hastanesi doğan cüceloğlu dedi ama biraz araştırdım hakkında hiç bişey yok...central hospitalın baya adı geçiyor bakalım araştırmaya devam... idrar testine güvenme kanda pozitifi görürsün inşallah

canım bede kartaldayım valla konunu takıp edıcam cunku bende ıyı bı dk arıyorum bende tub bebekle oldu gercı daha sılık cızgıyı gordum kan testını pazartesı yaptırcam ama oınşallah kandad pozıtıf olur buralarda bende bulamadım baya araştırdım ama
Cnm kan testini ne zaman yapcan

[QUOZMA"bulutefe, post: 39535383, member: 465698"]canım pazarteseı ypatrcam bugun yaptırcaktım geç kaldım oyuzden pazartesıye kaldı ınşallah pzıtıfı gormek nasıl olur canım dua et bana olurmu[/QUOTE]
Her zmaan cnm dualarim seninle olsun sende bana dua et bugün doktora gittim daha yeni olduğu için ikiz olabilir yine dedi haftaya gel net görürüz dedi dua etbana

neden ptesiyi bekliyosun özel bi hastanede yaptır hafta sonu ben dayanamazdım heralde

X