• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilk deneme de pozitif

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhabalar bu ay tup bebek deneyecegiz normalde cok takmiyordjm akisina birakmistim sebepsiz infertilite bizim. Bu ay baslamay karar verdik ama smdide cok heyecanliyim. Olcak gibi hissediyorum nerdeyse kesin gozuyle bakiyorm bu iyi bi seymi blmiyorm ama umutluyum🙈 ilk denemede pozitif gorenler var mi hikayelerinizi paylasir misiniz olmama sebebi neydi kacinci denemde pozitif gordunuz. Herkes yazarsa yeni baslayanlara umut olur belki🌸

Umutlu olmak güzel tabiki ama ihtimal yarı yarıya. Artı, tüp bebek olmasından ötürü düşük riski vs de daha fazla. Geleceğe dair umutlu olmak güzel ama direkt ilk denemeye bütün umutları bağlamak sizi üzebilir. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Merhabalar bu ay tup bebek deneyecegiz normalde cok takmiyordjm akisina birakmistim sebepsiz infertilite bizim. Bu ay baslamay karar verdik ama smdide cok heyecanliyim. Olcak gibi hissediyorum nerdeyse kesin gozuyle bakiyorm bu iyi bi seymi blmiyorm ama umutluyum🙈 ilk denemede pozitif gorenler var mi hikayelerinizi paylasir misiniz olmama sebebi neydi kacinci denemde pozitif gordunuz. Herkes yazarsa yeni baslayanlara umut olur belki🌸
İçinize doğmuş demek ki. Hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi🧿🧿🧿

Merhaba bayanlar bende ocak ayinda baslayacagim ilk denemeye icimde ne heyecan nede umutsuzluk var. Insallah hepimiz ilk seferinde kavusuruz istegimize.

Merhaba ben de 9 ocak tarihinde transfer oldum insallah sizin icin de benim icin de hayirli sonuclar goruruz burda 🙏🏻💖
Aa hayirli olsun canim guzel haberler al ve bize de guzel haberlerini ver ilham olsun bizede. Benimde 20sinde adetim gelicek baslayacagim insallah 😍😍😍

Back
X