Tüp Bebek intralipid serum

Merhaba ben clinolenic kullandım iki kez şimdilik çok fazla etkilemedi aynı serumdan mi bahsediyorsunuz bilmiyorum .Benim taktirdigim uygun olanından 1.5 saate bitiyor hemşireler sürekli kontrol ediyor beni

Evet benimkinin adı da clinolenic soya sütü var içeriğinde, Memorial 9bin fiyat verince devlet hastanesinde dr'm ayrıntılı reçetesiyle kardeşim de sağlıkçı gözetiminde 3saatte bitecek şekilde taktırdım,15dk sonra dayanamadım kestiler müdahale ettiler. Genelde kimsede böyle bir şey görülmemiş üstelik öncesi alerji önleyici serum verdiler. Ben vazgeçtim bu serumdan tutacağı varsa artık tutar. Ne diyeyim teşekkürler umarım sizin süreç de istediğinz gibi geçer
Merhaba ben clinolenic kullandım iki kez şimdilik çok fazla etkilemedi aynı serumdan mi bahsediyorsunuz bilmiyorum .Benim taktirdigim uygun olanından 1.5 saate bitiyor hemşireler sürekli kontrol ediyor beni

Geçmiş olsun öncelikle, hangi Memorial acaba? Pgtli transfer mi oldunuz? Bana da intralipid verilmesi düşünülüyor? Octagam duydum bir de ama şişli Memorial veriyor mu onu bilmiyorum.

şişli Memorialdayım ben de. Evet talep edersenz orda da yapıyorlar fiyat yüksek geldi diye kendim eczaneden alıp yaptırdım devlet hastanesinde.
Geçmiş olsun öncelikle, hangi Memorial acaba? Pgtli transfer mi oldunuz? Bana da intralipid verilmesi düşünülüyor? Octagam duydum bir de ama şişli Memorial veriyor mu onu bilmiyorum.

pgt'den gelen tek embriyom var diye her yolu deneyeyim dedim de olmadı serum işi bana, kendi doğal akışında transfer olacağım tabi çözme esnasında sorun olmazsa. Teşekkür ederim bu arada

Bana, biri transfer öncesi biri de transfer günü olmak üzere iki kez uygulanacağını, pozitif olursa da her hafta bir kez olmak üzere 7. Haftaya kadar süreceğini söyledi doktor.ama bu zannedersem clinoleic türü bir intralipid. Bir de octagamı duydum, o çok daha pahalı bir serum ama Memorial kullanıyor mu bilmiyorum, soya içerikli değil. Belki o sizde öyle bir etki yapmazdı diye düşündüm, ancak bunlar deneysel şeyler tabi, inşallah hiç gerek kalmasın sağlıkla tutunsun. Benim de bir pgtli kaldı, ilk pgtli embriyo transferim kimyasalla sonuçlandı.

Evet sistem öyle ama bana sadece iki kere yapılacağı söylenmişti bana reçete edilen clinoleic'ti. Octagamı duymadım daha yapmam zaten birkaç gün içinde transferim olacak sadece embriyo glue isteyeceğim. Kimyasalla sonuçlanan embriyonuzun kalitesi neydi? Umarım sizin de bu defa istediğiniz gibi olur benim burda ilk transferim olacak açıkçası çözdürme olayında da sıkıntı olabiliyormuş bana verdikleri kağıtta yazıyor 4saat öncesi çözdürülüyormuş inşallah sorun olmaz onda 5aa denmişti benimkinin kalitesine

Benim 4bb embriyoydu, transfer günü 5bb olmuştu, yücel bey ben olsam 5ba diyeceğim bir embriyo, bence güzel demişti ama nasip olmadı malesef. Glue bize de kullanıldı. Çözülürken yüzde 3-5 arası bozulma, arrest olma ihtimali her embriyoda var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Tabiki herkesin bünyesi farklı ben çok fazla ilaç kullanmış biriyim bünyem alışık galiba serumla tutacak diye birşey yok ki onlar destekleyici örneğin bana üç işlem önerdiler ama hiç birini yaptiramadim çünkü Acıbadem pahalı dedim olmayacak kesin ama kısmet bu işler. Rabbim sizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…