- 31 Ağustos 2025
- 291
- 169
- 18
- 44
Çok teşekkürlerNe kadardı hatırlamıyorum ama iki serumu karıştırıp verdiler. Toplamda 1-1,5 saatte verdiler diye hatırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerNe kadardı hatırlamıyorum ama iki serumu karıştırıp verdiler. Toplamda 1-1,5 saatte verdiler diye hatırlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla ilerlesin. Çok teşekkürlerBenim 100 ml rexomega-3 ve izotonik 100 ml aynı kanülde aynı anda verilmişti 3 doz kullandım transfer günü,tranferden 5 gün sonra ve transferin 12. Günü sonuç pozitif aldığımızdabenim de kafam karışık herkes farklı takılmış sanırım
Ben iki kez acile gittim sordum takmadilar.Kadin dogumdan günü birlik yatak tarifesi açılmalı orada taktırın dediler gittim kadın doğuma oda acil takar deyip gonderdi bende özel de taktirdim.Merhaba herkese. Serumu ben de kullandım üç kere takıldı. Devlet hastahanesi acilinde reçeteniz varsa ücretsiz takıyorlarlar. Bana Acıbadem Maslak reçete ve tarif vermişti reçeteye tutturulmuş. Acile gittiğimde tüp bebek hastasıyım bu reçete edildi dedim. Doktor hemen takdırdı. Daha sonra kullanacaklar görürse yazayım dedim.
Ne garip iş. Reçeteli olunca enjeksiyon falan da yapıyorlar normalde. Serumu siz yanınızda götürünce yapmaları lazımdı. Uğraşmak istememişler benceBen iki kez acile gittim sordum takmadilar.Kadin dogumdan günü birlik yatak tarifesi açılmalı orada taktırın dediler gittim kadın doğuma oda acil takar deyip gonderdi bende özel de taktirdim.
Merhabalar transfer oldunuz mu acabaEvet sistem öyle ama bana sadece iki kere yapılacağı söylenmişti bana reçete edilen clinoleic'ti. Octagamı duymadım daha yapmam zaten birkaç gün içinde transferim olacak sadece embriyo glue isteyeceğim. Kimyasalla sonuçlanan embriyonuzun kalitesi neydi? Umarım sizin de bu defa istediğiniz gibi olur benim burda ilk transferim olacak açıkçası çözdürme olayında da sıkıntı olabiliyormuş bana verdikleri kağıtta yazıyor 4saat öncesi çözdürülüyormuş inşallah sorun olmaz onda 5aa denmişti benimkinin kalitesine
Evet kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesefMerhabalar transfer oldunuz mu acaba
Çok üzgünüm inşallah her şey yoluna girer hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimEvet kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef
Aman sakın çok gereksiz bir serum o alerji olup ölenler varmış doktor söylemişti böyle şeylere asla gerek yok diyeMerhaba arkadaşlar yanılmıyorsam 5 .6 ağustosta transferim olacak.Bagisiklik serumundan bahsedildi 3 kere olan150 bin birde uygun olan 4.5 bin denildi yedi kez taktirirsin dediler . İntralipid serum hakkında bilgisi olan varmi
Clinolenic 'ten 3 kere taktırdım .Bazılarına etki yapmış hamd olsun bana yapmadı .Aman sakın çok gereksiz bir serum o alerji olup ölenler varmış doktor söylemişti böyle şeylere asla gerek yok diye
İçeriğinde soya olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. Ama ölen duymamıştım daha. Soyaya alerjiniz varsa veya olduğunu düşünüyorsanız taktırmayın tabiki.Aman sakın çok gereksiz bir serum o alerji olup ölenler varmış doktor söylemişti böyle şeylere asla gerek yok diye
Çok şükür ama gereksiz faydasız bir serum o yoğun bakım hastalarına veriliyor bağışıklık güçlensin diyeClinolenic 'ten 3 kere taktırdım .Bazılarına etki yapmış hamd olsun bana yapmadı .
Tüp bebek doktoru ölen var alerji den dedi gerek yok öyle şeylere zaten dedi para için yapılan birşeymişİçeriğinde soya olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. Ama ölen duymamıştım daha. Soyaya alerjiniz varsa veya olduğunu düşünüyorsanız taktırmayın tabiki.
Araştırıp taktırdım ama tedaviye başlayınca içime sinmesede doktor ne dediyse yapmaya çalıştım.Transfer zamanı üç işlem önerdi istemedim.Elimiz mahkum onlar biliyordur deyip yapıyoruz.Her içtiğim ilaçta şifa olsun diye dua ettim .Bu yolda olan herkese Rabbim yardım etsin.Tüp bebek doktoru ölen var alerji den dedi gerek yok öyle şeylere zaten dedi para için yapılan birşeymiş
Amin inşallah ama işte koşulsuz teslim olmamak lazım doktora da herşeyi maalesef yapıyoruz bir umut diye ama yanlış yapıyoruz sektör ticarete döndü hasta gözüyle değil para müşteri gözüyle bakıyorlar bizeAraştırıp taktırdım ama tedaviye başlayınca içime sinmesede doktor ne dediyse yapmaya çalıştım.Transfer zamanı üç işlem önerdi istemedim.Elimiz mahkum onlar biliyordur deyip yapıyoruz.Her içtiğim ilaçta şifa olsun diye dua ettim .Bu yolda olan herkese Rabbim yardım etsin.
Merhaba bana da önerildi de size önerilme sebebi neydi acaba özel değilseMerhabalar ben her iki transferinde de bu serumu takıldım bağışıklık güçlendirici soya sütlü bir serum adı intralipid. Ben de işe yaradı bin şükür yani onu aldım diye hamile kaldım diyemem ama etkisi olmuştur diyelim. Doktor iki kere kesin alıcaksın 3. Ye sen karar ver dedi 8 bin tl indirimli normal de 10 bin. Ama o 150 bin deşiğin nedir hiç anlamadım. Duymadımda da
Bir sebebi yok ben emriyo glue işlemini yapıp yapmayacağımızı sordum hiçbir bilimsel dayanağı yok emriyo glue nun onun yerine intralipit serum takalım bağışıklık destekleyici daha iyi dedi bende tamam dedimMerhaba bana da önerildi de size önerilme sebebi neydi acaba özel değilse
Çok teşekkür ederim cevabınız için aldınız mı serumu peki daha almadınız mıBir sebebi yok ben emriyo glue işlemini yapıp yapmayacağımızı sordum hiçbir bilimsel dayanağı yok emriyo glue nun onun yerine intralipit serum takalım bağışıklık destekleyici daha iyi dedi bende tamam dedim
Aldım gebeyim çok şükür etkisi oldu mu olmadı mı Allah bilir tabi,transfer günü ve 7. Gün aldım.Çok teşekkür ederim cevabınız için aldınız mı serumu peki daha almadınız mı
Ayyy maşallah allahım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahAldım gebeyim çok şükür etkisi oldu mu olmadı mı Allah bilir tabi,transfer günü ve 7. Gün aldım.