Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AminnnEstafullah sorabilirsiniz istediğiniz gibi. Erkek infertilitesesiydi ileri derecede. Ben iki transfer oldum ilkinde de tuttu fakat dış gebelik oldu altıncı haftada tüpümle beraber alındı ameliyat oldum yani. İkinci transferim şu an 16. haftaya girdik Rabbim sağlıkla kucağıma da gelmesini nasip etsin bu yolda kimseleri yormasın üzmesin.
AminnnEstafullah sorabilirsiniz istediğiniz gibi. Erkek infertilitesesiydi ileri derecede. Ben iki transfer oldum ilkinde de tuttu fakat dış gebelik oldu altıncı haftada tüpümle beraber alındı ameliyat oldum yani. İkinci transferim şu an 16. haftaya girdik Rabbim sağlıkla kucağıma da gelmesini nasip etsin bu yolda kimseleri yormasın üzmesin.
Amin cümlemiz için inşallah benimde ilk tedavim tutmadı ikinci de bu serumu önerdi doktor o yüzden merak ettim çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için