Tüp bebek işleminden sonra neler yapılmalı

Bende başladım igne vuruluyorum daha o asamaya gelmedim.. transfer edilenlere doktorlari genellikle bol su protein ve bir iki gun dinlenme demişler

Bende başladım igne vuruluyorum daha o asamaya gelmedim.. transfer edilenlere doktorlari genellikle bol su protein ve bir iki gun dinlenme demişler
Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıcam allahın izniyle transfer olduktan sonra nelere dikkat ettiniz neler yapılmalı
Hakkinizda hayirlisi olsun guzel sonuclar alin insallah.. Transferden sonra doktorum 3 gun yatmami soylemisti. Sadece yemek ve wc icin kalkmistim. İnternette aksi yonde bir cok yazi ve doktor soylemi var evet bende cok okudum ve izledim fakat doktorum alaninda uzman bir prof olunca soylediginin disina cikmadim. Zaten o surecte farkli bir psikolojide oluyor insan istesenizde onceki gbi hareketli ve atik olmak istemiyorsunuz. O 3 gunden sonra bile mumkun oldugunca oturdum ve uzandim. Ben o sekilde daha iyi hissetmistim. Sanki nekadar hareket etsem bebegin tutunma ihtimali okadar azalacak gbi geliyordu. Tavsiyem bol bol dinlenin ve bol bol su icin. Hasta gbi surekli yatmayin ama kendinizide yormayin sayili gun basta hic gecmiycekmis gibi gelsede geciyor🌸🌸

Hakkinizda hayirlisi olsun guzel sonuclar alin insallah.. Transferden sonra doktorum 3 gun yatmami soylemisti. Sadece yemek ve wc icin kalkmistim. İnternette aksi yonde bir cok yazi ve doktor soylemi var evet bende cok okudum ve izledim fakat doktorum alaninda uzman bir prof olunca soylediginin disina cikmadim. Zaten o surecte farkli bir psikolojide oluyor insan istesenizde onceki gbi hareketli ve atik olmak istemiyorsunuz. O 3 gunden sonra bile mumkun oldugunca oturdum ve uzandim. Ben o sekilde daha iyi hissetmistim. Sanki nekadar hareket etsem bebegin tutunma ihtimali okadar azalacak gbi geliyordu. Tavsiyem bol bol dinlenin ve bol bol su icin. Hasta gbi surekli yatmayin ama kendinizide yormayin sayili gun basta hic gecmiycekmis gibi gelsede geciyor🌸🌸
Bu sözlerin için çok tşk ederim ya çok güzel ve olunşu şeyler söylemesin bunlarıdenicem
peki şimdi bir bebiş varmı acaba 😍😍

Bu sözlerin için çok tşk ederim ya çok güzel ve olunşu şeyler söylemesin bunlarıdenicem

peki şimdi bir bebiş varmı acaba 😍😍
Bahsettigim tup bebegi 11 haftalikken gectigimiz subat ayinda kaybettim. Daha sonra dogal bir gebelik oldu onuda yaklasik 2 hafta once kaybettim 8 haftalikti daha. Sanirim bende düşüklerle sınanıyorum. Vardir herseyde göremedigimiz bir hayır. Nasipte varsa vakti gelince olacaktir. İnanmak lazim sabir ve dua ile 🌸🌸🌸

Sürekli yatmayın bebeğin tutunabilmesi için rahme kan akışının düzenli gitmesi gerekiyor 1 saat yatıyorsanız kalkıp 5-10 dk kısa yürüyüşler yapabilirsiniz merdiven inip çıkmayın karnınızı kasmayın beslenmeye dikkat edin doktorum bana günde 2 haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk yoğurt ayran gibi şeyler önermişti zaten liste veriyorlar size. Herşeyden önce nasip bol bol dua edin benim transferin 2.günü kusmaya başlamıştım gece 3 kez mutlaka kusuyordum ister istemez karnım kasılıyordu tutunacağını hiç tahmin etmemiştim ama nasibi varmış yine de oldu Allah gönlünüze göre versin inşallah yardımcınız olsun :dua:

Back
X