- 29 Mayıs 2019
- 85
- 129
- 93
- 33
- Konu Sahibi Osmaniye li gelin
İstanbul'da tüp bebek yaptıranlar nerede yaptinzi doktorunuz kim ve fiyatlar hakkında bilgi verirmisinz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlar dahil ne kadar peki güveniyor musunuz hastaneye labaratuari iyi mi yaniKurtköy emsey hastanesi nesrin baştuğ yeni başladık inşallah olumlu sonuçlar alırız. 16bin tl ilaçlar hariç
Şuanlık memnunum canım ilaçlar raporsuz 8bın tl tuttu şuanlıkİlaçlar dahil ne kadar peki güveniyor musunuz hastaneye labaratuari iyi mi yani
Naptınız durumunuz ne şuan ewet rahim dinlendirme oldu yumurta toplandi adet olmayı bekliyorumSanırım direk tüp yaptıracaksanız Rahim filmi ve öncekı testlerını getırırsenız zaten gerısını hastanede yaptırabılırsınız ben baska yerlere sordum pahalıydı emseyse yaptırdım kan tahlıllerımı. Ben yani 20gün sürüyor diyelim biz ona 17 18falan da olabılır canım kişiye bağlı yumurta büyümesine göre bide taze transfer oldum ben senınkı ertelenebılırde rahim durumuna göre
Ben 10haftalık ikiz gebeyim canım darısı snaa olsun inşallahhhNaptınız durumunuz ne şuan ewet rahim dinlendirme oldu yumurta toplandi adet olmayı bekliyorum
Yaaaa Cook sevindimBen 10haftalık ikiz gebeyim canım darısı snaa olsun inşallahhh![]()
Peki özel değilse skintiniz neydi acaba kaç embryo transferi olduBen 10haftalık ikiz gebeyim canım darısı snaa olsun inşallahhh![]()
Sebepsiz canım nedeni yoktu 6doktora gittim 6ıd aynı şeyi söyledi. 18yumurtam toplantı 8tanesi 5.güne geldi 6tane dondurduk 2adet transfer ettirdimPeki özel değilse skintiniz neydi acaba kaç embryo transferi oldu
Ben doktoruma sormadım da embriyologum 35 yaş altı olduğum için 1 adet transfer edebileceğini söyledi ayriyeten amh düşük olanlarda yapılıyormuş galiba iki adeet bide ilk denemem benim hayırlısı olsun insallhh adına çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsinlerSebepsiz canım nedeni yoktu 6doktora gittim 6ıd aynı şeyi söyledi. 18yumurtam toplantı 8tanesi 5.güne geldi 6tane dondurduk 2adet transfer ettirdimDarısı sana olsun inşallah
Alakası yok yaşım 26 ve amh düşüklüğüm yok pcosda degılım :) doktorun istememiş kısacaBen doktoruma sormadım da embriyologum 35 yaş altı olduğum için 1 adet transfer edebileceğini söyledi ayriyeten amh düşük olanlarda yapılıyormuş galiba iki adeet bide ilk denemem benim hayırlısı olsun insallhh adına çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
Ve parol dahii içmedim süre zarfında elhamdulillah hiç bır sorunum yok taze transfer yapıldı hatta kanamam agrım olmadı. Doktoru işinde cok başarılı gercektenBen doktoruma sormadım da embriyologum 35 yaş altı olduğum için 1 adet transfer edebileceğini söyledi ayriyeten amh düşük olanlarda yapılıyormuş galiba iki adeet bide ilk denemem benim hayırlısı olsun insallhh adına çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler