• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek istiyorum

muuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
1
0
86
44
Edirne
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim eşimin sperm düşüklüğü tanısı kondu ve bende hiçbir sorun yok aşılama denedik ama başarılı olamadık tabiiki maddi olanaklarımızda sınırlı bildiğiniz ii bir tüp bebek merkezi var mı:CüvCüv:

Konu sahibinin dikkatine;konunuz Jinekoloji bölümünden,ilgili bölüme taşınmıştır.
Sevgilera.s.

bu konuda herkesin bir fikri var tabi... herkes kendi gittiği hastaneden memnun tabi tedavisinden olumlu sonuç alırsa. ben ankara ve istanbulda birçok merkez gezdim. ama aralarında acıbadem, memorial ve gürgan clinic bana mantıklı geldi heryönden. hastalarına önem veriyorlar. memorial da karar kıldım 6yaşında bir kızım var ikincisi içinde bu sene başvurdum. yine memorial.

tüp bebek merkezleri bölümünden bayağı bilgi alabilirsin hem fiyatlar hem de merkezler konuunda.. ben Ankara Anatolia'ya gidiyorum..

Muuse arkadaşım.Biz 3 senedir istiyorduk.Benim eşimin de sperm morfolojisi %4 falandı.Sperm hızı da azdı.Biz de geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık.Ama ben hamile olduğumu öğrendim.Umudunu hiç yitirme.Rabbim vermek istiyorsa mutlaka bir sebep yaratır.Dualarım tüm isteyen arkadaşlarla.

Back
X