Tüp bebek için Doktor önerisi ?

Bahçeciden ben de memnun kalmadım çok para odaklı bir merkez. Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Tayfun Kutlu hoca var onu tavsiye ederim
Zaman öyle olmuş ki insanların umutlarını sömürüyorlar 😔
Bahçeci laboratuvar açısından çok iyi diyorlar, doktorlar yoğunluktan dolayı ilgisiz olduğunu söylüyor gidenlerin birçoğu, ama olumlu sonuç alan da var olumsuz da..
Allah bizim gibi bu yolda olanların yardımcısı olsun inşallah 🤲

Zaman öyle olmuş ki insanların umutlarını sömürüyorlar 😔
Bahçeci laboratuvar açısından çok iyi diyorlar, doktorlar yoğunluktan dolayı ilgisiz olduğunu söylüyor gidenlerin birçoğu, ama olumlu sonuç alan da var olumsuz da..
Allah bizim gibi bu yolda olanların yardımcısı olsun inşallah 🤲
Amin amin🌸 aslında baktığımız zaman doktorlar sadece vesile Allah nasip ederse olacak ama doktorun yaklaşımı çok önemli. Ben hem dışarıdan bir doktorla hem kendi doktoruyla bahçecide deneme yaptım. Canımı sıkan embriyonun tutunmaması değil merkezin ve doktorun davranışlarıydı. Tayfun hoca süreç boyunca çok daha insancıl yaklaşıyor. Daha ön görüşmede alabiliyorsunuz o enerjiyi. Süreç zaten psikolojik olarak zor bir süreç ve en çok ihtiyacımız olan şey rahat bir kafa

Amin amin🌸 aslında baktığımız zaman doktorlar sadece vesile Allah nasip ederse olacak ama doktorun yaklaşımı çok önemli. Ben hem dışarıdan bir doktorla hem kendi doktoruyla bahçecide deneme yaptım. Canımı sıkan embriyonun tutunmaması değil merkezin ve doktorun davranışlarıydı. Tayfun hoca süreç boyunca çok daha insancıl yaklaşıyor. Daha ön görüşmede alabiliyorsunuz o enerjiyi. Süreç zaten psikolojik olarak zor bir süreç ve en çok ihtiyacımız olan şey rahat bir kafa
Evet tabiki verecek olan Allah nasibimizde varsa doktorlar sadece vesile, ama işte bu durumda laboratuvar da önemli insan elinden geleni yapmak istiyor.

Sizin bahçecide süreciniz olumsuz mu oldu , hangi doktorda ?
Şimdi Gittiğiniz doktorda ücret nasl ?

Evet tabiki verecek olan Allah nasibimizde varsa doktorlar sadece vesile, ama işte bu durumda laboratuvar da önemli insan elinden geleni yapmak istiyor.

Sizin bahçecide süreciniz olumsuz mu oldu , hangi doktorda ?
Şimdi Gittiğiniz doktorda ücret nasl ?
Ben dışarıdan bir doktorla bahçecinin laboratuarını kullandım. 2 kere transfer oldum tutmadı. Sonra bahçecinin kendi doktoru esra hanımla denedik yumurta döllenmedi. Oradan gebzeye geçtim iki embriyo transfer edildi biri tuttu şu an 16 aylık bir kızım var. Allah bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin. Bence isimlere reklamlara çok takılmamak gerekiyor.

Ben dışarıdan bir doktorla bahçecinin laboratuarını kullandım. 2 kere transfer oldum tutmadı. Sonra bahçecinin kendi doktoru esra hanımla denedik yumurta döllenmedi. Oradan gebzeye geçtim iki embriyo transfer edildi biri tuttu şu an 16 aylık bir kızım var. Allah bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin. Bence isimlere reklamlara çok takılmamak gerekiyor.
Maşallah Allah bağışlasın canım 🤲
Evet herşey nasip 🤲

Ben 6 ay önce fiyat almıştım ama şimdi değişmiştir .kalacak yer filan da yoktu bizim .anlasmalı otelleri varmış oraya yakın olan ama gecelik 80 euro
Demişti bize .yani tüp bebek uçak git gel kalacak yer derken bizim hesaplarımıza göre 500 bin gidiyor .

Sağolun inşallah transferiniz sağlıkla tutunur 🤲
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin 🤲
Ne kadar tuttu toplam maliyeti?
Tesekurler Allah razı olsun inşallah 🙏🤲 bizim 2 senedir tedavimiz sürdü 250ile 300arasu tuttu ilaçlar falan hepsi içinde

Back
X