- 15 Ekim 2023
- 46
- 13
- 8
- 25
- Konu Sahibi Nuralleis35
-
Hanımlar merhaba. 1 yıllık evliyim. Ne eşim ne ben korundum. Hamile kalamayınca 1 yılı doldurunca muayene oldum. Her şeyim normal çıktı. Kist vs çıkmadı. Düzenli adet görüyorum. Bende bir şey bulamayınca Eşimden örnek istediler. Sprem sayısı düşük çıktı. Eşimde çıkan sprem sayısına dayanarak Normal yolla hamile kalmam milyonda bir ve aşılama da olmaz direk tüp bebek dediler. Kendim henüz rahim filmi çektirmedim. Belki tüpler tıkalıysa hala normal yolla hamile kalma umudum var. Tüp bebek teşhisi de henüz konulmadı. Tedaviye başlamadık. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. Güzel bir hastanaye 0 dan muayene olmaya gidicez eşimle. İzmir de iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum. Hem doktor tavsiyesi istiyorum hem de bende bir sıkıntı olmadığı için ilk tüp bebek denemesi tutar mı süreci anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
23 yaşındayım teşekkür ederimKaç yaşındasınız milyonda bir ihtimali beklemeyin direk tüp bebeğe başlayın derim
Ben araştırırken ahmet seçkin önoğlu diye bir doktoru tavsiye ettiler ama hiç denemedim bilmiyorum
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Aynı durumu bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum. Sana ilk söyleyeceğim şey ne olursa olsun doktor çook önemli. 1 yıldır eşimle korunmuyordum ve bizim de çocugumuz olmuyordu. Çevremdeki yakın arkadaşlarım ısrarlı tavsiyesine uyarak İzmir’de doktora gittik. Bende hiç bir sorun yok çıkmadı. Eşimde de sperm düşüklüğü, şekil bozukluğu ve ileri hareket 0 bilgisini verdiler. Ve normal yolla gebe kalmamım çok zor olduğunu.. Geçtiğimiz cumartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Ben İzmir’de İsmail Küçüğe gidiyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum. Herşeyi en güzel şekilde açıklaması.. Tüm süreçte işlemlerin hep en başında olması ve pozitif olması bizi çok etkiledi. Şimdi embriyolarımızın gelişmesini bekliyoruz ve nasipse kasım ortası gibi transferim olucakHanımlar merhaba. 1 yıllık evliyim. Ne eşim ne ben korundum. Hamile kalamayınca 1 yılı doldurunca muayene oldum. Her şeyim normal çıktı. Kist vs çıkmadı. Düzenli adet görüyorum. Bende bir şey bulamayınca Eşimden örnek istediler. Sprem sayısı düşük çıktı. Eşimde çıkan sprem sayısına dayanarak Normal yolla hamile kalmam milyonda bir ve aşılama da olmaz direk tüp bebek dediler. Kendim henüz rahim filmi çektirmedim. Belki tüpler tıkalıysa hala normal yolla hamile kalma umudum var. Tüp bebek teşhisi de henüz konulmadı. Tedaviye başlamadık. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. Güzel bir hastanaye 0 dan muayene olmaya gidicez eşimle. İzmir de iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum. Hem doktor tavsiyesi istiyorum hem de bende bir sıkıntı olmadığı için ilk tüp bebek denemesi tutar mı süreci anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ismail küçüğü araştıracağım sağolunÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Aynı durumu bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum. Sana ilk söyleyeceğim şey ne olursa olsun doktor çook önemli. 1 yıldır eşimle korunmuyordum ve bizim de çocugumuz olmuyordu. Çevremdeki yakın arkadaşlarım ısrarlı tavsiyesine uyarak İzmir’de doktora gittik. Bende hiç bir sorun yok çıkmadı. Eşimde de sperm düşüklüğü, şekil bozukluğu ve ileri hareket 0 bilgisini verdiler. Ve normal yolla gebe kalmamım çok zor olduğunu.. Geçtiğimiz cumartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Ben İzmir’de İsmail Küçüğe gidiyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum. Herşeyi en güzel şekilde açıklaması.. Tüm süreçte işlemlerin hep en başında olması ve pozitif olması bizi çok etkiledi. Şimdi embriyolarımızın gelişmesini bekliyoruz ve nasipse kasım ortası gibi transferim olucakSana tek tavsiyem doktor konusunu iyi araştırman. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Teşekkür ederim araştıracağım funda hanımın kendi kliniğimi var yoksa hastanede miFunda Gode’yi tavsiye ederim. 4 olumsuz denemeden sonra Funda hanım ile ilk denemede pozitif sonuç aldık.
Umarım en yakın zamanda pozitif sonuçlar alırsınız.
Şimdi bize teşhis konulmadı henüz normal muayeneye gidicem sonrasında %90 ihtimal tüp bebek teşhisi konulacak funda hanıma normal muayene gidemez miyimMedicalpoint hastanesinde (Eski Medicalpark), Tüp bebek haricinde başka hasta kabul etmiyor. 3. ay sonrasında da sizi başka bir doktora yönlendiriyor. Tek ilgilendiği konu Tüp bebek. Herhangi bir doktora karar vermeden önce en azından bir kez görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim sizin funda hanımla tedavi süreciniz kaç ay sürdü acabaAnlattığınız duruma göre sizinle ilgilenecektir. Randevu aldığınızda elinizdeki tahlil sonuçları ile beraber gitmenizde fayda var.
Özellikle düşük sperm/morfolojik bozuk sperm durumda uyguladığı piezzo yöntemi var. Bize uygulamıştı.
Fiyatları verirken her birine ayrı fiyat istiyorlar. Yarın bulabilirsem size ayrı ayrı fiyatlarını iletebilirim. Gereksiz herhangi bir uygulamayı yapmıyorlar. Biz yapalım dediğimizde sizin yapmanıza gerek yok boşuna masraf olmasın dediler.
Kan testlerini yaptırırken bir kısmını aile hekimi yapıyor burada boşuna fazla ücret ödemeyin orada yaptırın getirin dediler.
Tek problem inanılmaz yoğun, randevu saatinde gittinizde 30 dakikaya varan süre bekleyebilirsiniz.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yani 3 4 ay sürüyorRica ederim.
Haziran 2023 sonunda tanıştık. 4. Negatif sonucumuzu yeni negatif almıştık ve doktor değiştirdik,
Ağustos 2023’de opu yapıldı (uzun protokol)
Eylül 2023 dinlenme
Ekim 2023 transfer,
Transfer 12. Gün sonrası ilk test sonucu 250,
Transfer 14. Gün sonrası ikinci test sonucu 500,
Transfer 21. Gün sonrası üçüncü test 5.000.
Bu hafta inşallah keseyi görmeyi ve kalp sesi duymaya gideceğiz. Umarım bir problem yoktur.
Tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallahRica ederim.
Haziran 2023 sonunda tanıştık. 4. Negatif sonucumuzu yeni negatif almıştık ve doktor değiştirdik,
Ağustos 2023’de opu yapıldı (uzun protokol)
Eylül 2023 dinlenme
Ekim 2023 transfer,
Transfer 12. Gün sonrası ilk test sonucu 250,
Transfer 14. Gün sonrası ikinci test sonucu 500,
Transfer 21. Gün sonrası üçüncü test 5.000.
Bu hafta inşallah keseyi görmeyi ve kalp sesi duymaya gideceğiz. Umarım bir problem yoktur.
Alsancakta özel sağlık hastanesinde Hakan kadiraga ya gidiyorum tüp Bebeci zaten doktor hastasıda baya var Kasım da transfer olacağım Allah'tan nasipse bu güne kadar çok memnunum doktorumdan iyki yolum kesismis tavsiye ederim ön görüşme yapın benceHanımlar merhaba. 1 yıllık evliyim. Ne eşim ne ben korundum. Hamile kalamayınca 1 yılı doldurunca muayene oldum. Her şeyim normal çıktı. Kist vs çıkmadı. Düzenli adet görüyorum. Bende bir şey bulamayınca Eşimden örnek istediler. Sprem sayısı düşük çıktı. Eşimde çıkan sprem sayısına dayanarak Normal yolla hamile kalmam milyonda bir ve aşılama da olmaz direk tüp bebek dediler. Kendim henüz rahim filmi çektirmedim. Belki tüpler tıkalıysa hala normal yolla hamile kalma umudum var. Tüp bebek teşhisi de henüz konulmadı. Tedaviye başlamadık. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. Güzel bir hastanaye 0 dan muayene olmaya gidicez eşimle. İzmir de iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum. Hem doktor tavsiyesi istiyorum hem de bende bir sıkıntı olmadığı için ilk tüp bebek denemesi tutar mı süreci anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba benim de doktorum İsmail küçük haftaya yumurta toplama yapılacak. Nasıl geçti sizin ağrılı mı oluyorÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Aynı durumu bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum. Sana ilk söyleyeceğim şey ne olursa olsun doktor çook önemli. 1 yıldır eşimle korunmuyordum ve bizim de çocugumuz olmuyordu. Çevremdeki yakın arkadaşlarım ısrarlı tavsiyesine uyarak İzmir’de doktora gittik. Bende hiç bir sorun yok çıkmadı. Eşimde de sperm düşüklüğü, şekil bozukluğu ve ileri hareket 0 bilgisini verdiler. Ve normal yolla gebe kalmamım çok zor olduğunu.. Geçtiğimiz cumartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Ben İzmir’de İsmail Küçüğe gidiyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum. Herşeyi en güzel şekilde açıklaması.. Tüm süreçte işlemlerin hep en başında olması ve pozitif olması bizi çok etkiledi. Şimdi embriyolarımızın gelişmesini bekliyoruz ve nasipse kasım ortası gibi transferim olucakSana tek tavsiyem doktor konusunu iyi araştırman. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Anestezili oluyor uyutuluyoraunuzMerhaba benim de doktorum İsmail küçük haftaya yumurta toplama yapılacak. Nasıl geçti sizin ağrılı mı oluyor
Rahim filmi çektirdiniz mi acılı oluyor mu benden rahim filmi istedilerAnestezili oluyor uyutuluyoraunuz
Anestezi siz yaptıranlar çok acılı olduğunu söylüyor
Rahim filmini de anestezili çektirdim ne gerek var riske acı çekmeyeRahim filmi çektirdiniz mi acılı oluyor mu benden rahim filmi istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?