• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK KANAMA

vuslat2135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar ben tüp Bebek ile hamileyim ilk kanamam 12+2 de oldu çok yoğun kanama 5cm lik kanama alanı oluşmuştu 1 hafta hastanede yattım kahverengiye döndü taburcu oldm 1 hafta sonra 14+3 de tekrar oldu doktor yine aynı yerden kanıyor rahîm ağzı kapalı kesede bebekte sıkıntı yok dedi ama korkuyorum Allah'ım kimseye bu durumları yaşatmasın. Aranızda bu durumları yaşayıp atlatan varmı 🥺

Merhaba arkadaşlar ben tüp Bebek ile hamileyim ilk kanamam 12+2 de oldu çok yoğun kanama 5cm lik kanama alanı oluşmuştu 1 hafta hastanede yattım kahverengiye döndü taburcu oldm 1 hafta sonra 14+3 de tekrar oldu doktor yine aynı yerden kanıyor rahîm ağzı kapalı kesede bebekte sıkıntı yok dedi ama korkuyorum Allah'ım kimseye bu durumları yaşatmasın. Aranızda bu durumları yaşayıp atlatan varmı 🥺
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum malesef. 8+5 de 2 cm kanama alanı ile 2 gün hastanede yattım taburcu olurken kanama alanım bitmişti. 3 gün sonra tekrar leke başladı bugün 9+5 görünüyor yine 2 cm olmuş kanama alanım. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum kesmek istemiyor risk görüyor kesmeyi. Bebekte sorun olabilir mi ihtimaline karşı fetal dna istedi. Tabi bu herkeste böyle olacak değil benim 8.haftadan beri kanama lekelenme var. İnşallah bişey çıkmaz daha bugün verdim onu da . Kan sulandırıcıdan dolayı bunu yaşadığımı düşünüyorum. İnşallah öyledir. Burda o kadar çok kişi var ki kanaması olup sonra düzelen inşallah bizim de düzelir. Siz riskli haftaları da atlatmışsınız 😊 inşallah kesilir en kısa sürede dinlenin bol bol. Çok can sıkıcı çok iyi anlıyorum. Allah’ın izniyle geçecek inşallah

Ben 16. Haftadayim bu hafta ben de cok yogun kanama yasadim hala da akinti seklinde devam ediyor. Oksapari kesti doktor tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum

Back
X