- 2 Ağustos 2020
- 981
- 438
- 53
Merhaba kizlar devlet hastanesinden doktor yonlendirmesiyle tup bebek merkezine gittik cunku bende miyom esimde sperm dusuklugu var ancak cok kafamiz karisti bana devlette miyomun sorun olabilecegi dusuk riski olabilecegi soylendi ve kontrol icin tup bebek merkezine yonlendirildik sorun surda basliyor miyom icin bir doktor 1 tane var hamilelige engel olabilir yada dusuk yapabilirsin bebegin yerlesme yerinde derken bir baskasi kucuk kucuk bir kac tane var dedi tup bebek merkezinde ise hic bir sorun olmaz denip amh testi yapildi 1.90 cikti ve 8 adet yumurtan var dendi ve sayinin az oldugunu erken menopoza girebilecegimi acele etmemi soyledi kendisinden yumurtalik kanallarinda tikaniklik olup olmadigini sordugumda zaten tup bebek yapacaksiniz gerek yok bakmaya dedi ve hsg filmi cekip rahim icine bakacagini soyledi benim icim rahat etmeyip tekrar devlette baska bir doktora gittim miyomun baski yaptigini sorun yaratabilecegini amh degerimin ve yumurta sayimin yasima gore normal oldugunu (30yasindayim ) soyledi ve kafam cok karisti fikirlerinizi soylerseniz cok sevinirim