- 31 Ekim 2023
- 51
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi beyazmelek0156
-
9 ekimdeAyın kaçında transfer oldunuz
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz9 ekimde
Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım açıkça sorarsanız yardımcı olayımTüp bebek gebesiyim ama haftamı bilmiyorum transferin 21. Günü vajinal muayene ile keseyi gördüm içinde iki tane nokta var doktor 15 gün sonra gel dedi bilenler yardımcı olur mu? Eki Görüntüle 3326641
Ederim tabi Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı biriyle evlenir Çok mutlu olursunAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz
İnternette yolk sac diye bir şey okuyorum ama yolk sadece tek nokta gibi oluyor gördüklerimde benimde kesede 2 tane nokta acaba biri bebek olabilir miTam olarak ne sorduğunuzu anlamadım açıkça sorarsanız yardımcı olayım
Sizin paylaştığınız görüntüde ben yokken sac göremedim,doktorunuz ne dedi,yola ve bebek var dedi mi,yolk biraz ay gibi bebek nokta gibi duruyorİnternette yolk sac diye bir şey okuyorum ama yolk sadece tek nokta gibi oluyor gördüklerimde benimde kesede 2 tane nokta acaba biri bebek olabilir mi
Birçok konuya aynısını yazmışsınız evlenmenizde bir problem mi var acaba aile iş vs gibiAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz
Kismetim acilsin diye . kimse yok hayatimda gelecek kisi icin yani. Kendimde 21 taha suresi furkan suresi okudum ama gelen giden olmadino yuzdenBirçok konuya aynısını yazmışsınız evlenmenizde bir problem mi var acaba aile iş vs gibi
Yaşın kaçKismetim acilsin diye . kimse yok hayatimda gelecek kisi icin yani. Kendimde 21 taha suresi furkan suresi okudum ama gelen giden olmadino yuzden
İnternette yolk sac diye bir şey okuyorum ama yolk sadece tek nokta gibi oluyor gördüklerimde benimde kesede 2 tane nTam olarak ne sorduğunuzu anlamadım açıkça sorarsanız yardımcı olayım
2 hafta sonra gel dedi sadeceSizin paylaştığınız görüntüde ben yokken sac göremedim,doktorunuz ne dedi,yola ve bebek var dedi mi,yolk biraz ay gibi bebek nokta gibi duruyor
Bu görüntü daha net galibaSizin paylaştığınız görüntüde ben yokken sac göremedim,doktorunuz ne dedi,yola ve bebek var dedi mi,yolk biraz ay gibi bebek nokta gibi duruyor
Bende 12 ekimde9 ekimde
Pozitif gördünüz müBende 12 ekimde
Çok şükür evet siz gördünüz müPozitif gördünüz mü
Evet keseyide gördüm çok şükürÇok şükür evet siz gördünüz mü
Çift mi tek mi embriyo transfer edilmişti kaç tane kese gördünüzEvet keseyide gördüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?