Tüp Bebek Kesenin ölçüsü öğrenen Anne Adaylari

Nermin Cim Ben 6+4 De Ilk Dr Kontrolüm Oldu Ama Kese Boyunun ölçüldüğünü Bilmiyorum Bebeğim O Tarihte 6.8mm Di

Kese Boyu Derken Ne Demek Istedin Anlamadim Canim

bende de korku var kızlar annelik psikolojisi bu olsa gerek bebeklerime bişey olucak diye ödüm kopuyo hayırlısı ile kalp atışlarını bir duysaydık dr bana kese boyutu ile ilgili bişey demedi gerçi dediysede ben ağlamaktan hiç bişey anlamamışta olabilirim

bende de korku var kızlar annelik psikolojisi bu olsa gerek bebeklerime bişey olucak diye ödüm kopuyo hayırlısı ile kalp atışlarını bir duysaydık dr bana kese boyutu ile ilgili bişey demedi gerçi dediysede ben ağlamaktan hiç bişey anlamamışta olabilirim ben 6 mayısta gitcem inşallah

bende de korku var kızlar annelik psikolojisi bu olsa gerek bebeklerime bişey olucak diye ödüm kopuyo hayırlısı ile kalp atışlarını bir duysaydık dr bana kese boyutu ile ilgili bişey demedi gerçi dediysede ben ağlamaktan hiç bişey anlamamışta olabilirim ben 6 mayısta gitcem inşallah

CANIM SENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN BANA DOKTORUM KENDİSİ SÖYLEDİ CANIM

Söylenen boyut kesenin boyuutu değil arkadaşlar fetusun baş-popo mesafesi ölçürü. Usg çıktılarından kendinizde görebilirsiniz dr un söylemesede crl diye bir ölçü var o bebeğinizin boyutudur.

Söylenen boyut kesenin boyuutu değil arkadaşlar fetusun baş-popo mesafesi ölçürü. Usg çıktılarından kendinizde görebilirsiniz dr un söylemesede crl diye bir ölçü var o bebeğinizin boyutudur.

CANIM BENİM DOKTORUM KESENİN BOYUTU DEDİ AMA BENDE MERAK ETTİM ASLINDA DOKTORA SORUCAM BİR DAHA GİTTİĞİMDE

Back
X