Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maalesef %25 yükselme olmuş en az %60 beklenir ama yinede doktora danışmadan ilaçları bırakmayın çift konduysa yada çatlatma iğnesi olduysa yanıltıcı olabilir.
Maalesef %25 yükselme olmuş en az %60 beklenir ama yinede doktora danışmadan ilaçları bırakmayın çift konduysa yada çatlatma iğnesi olduysa yanıltıcı olabilir.
Doktor ilaçları bırak 2 gün sonra tekrar test ver dedi ilaçları bırakacağım o yüzden bilmiyorum hiç denk gelmedim bu şekilde düşük değerle başlayıp sağlıklı olan
Kaliteleri de çok güzelmiş şuan değeriniz ne durumda dilerim yükseliyordur sağlıkla benim de bundan önce ki transferim de 5bb idi kimyasal oldu ama hiç pozitif olmadı sonucum 6.günden 11.güne kadar testlerim hep pozitifti 12. Gün silik bile çıkmadı anladım kimyasal olduğunu