Tüp bebek kimyasal gebelik mi

nurseshomes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
89
17
3
28
İlk değerim 11 di 2 gün sonra 20 2 gün sonra 25 kimyasal gebelik mi

Eklentiler

• IMG_7431.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38
Sağlıksız gibi duruyor maalesef. Nisan ayında ilk deneyimim de benimde 42 ile öğrendim sonraki 20 ydikimyasal dediler.

Maalesef %25 yükselme olmuş en az %60 beklenir ama yinede doktora danışmadan ilaçları bırakmayın çift konduysa yada çatlatma iğnesi olduysa yanıltıcı olabilir.

Maalesef %25 yükselme olmuş en az %60 beklenir ama yinede doktora danışmadan ilaçları bırakmayın çift konduysa yada çatlatma iğnesi olduysa yanıltıcı olabilir.
Doktor ilaçları bırak 2 gün sonra tekrar test ver dedi ilaçları bırakacağım o yüzden bilmiyorum hiç denk gelmedim bu şekilde düşük değerle başlayıp sağlıklı olan

4bb ve Early blast
Kaliteleri de çok güzelmiş şuan değeriniz ne durumda dilerim yükseliyordur sağlıkla benim de bundan önce ki transferim de 5bb idi kimyasal oldu ama hiç pozitif olmadı sonucum 6.günden 11.güne kadar testlerim hep pozitifti 12. Gün silik bile çıkmadı anladım kimyasal olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…