merhaba arkadaşlar teşekkür ederim sizlere,iyi ki varsınız. son 3 aydır özel sorunlar nedeniyle bir evliliğim kurtulsun yapayım bir ya kurtulmazsa çocuğa yazık diye kararsızdım. kayın pederim 5 torun istiyor,dr lar en fazla 1 bilemedin 3 ay ömrü var diyor. ona en azından müjdeyi verebilmek için eşimle bebiş yapma kararı aldık. esas sorun eşimin spermlerinin yapışık ve biraz yavaş benimde iki yumurtalığımda çikolata kistlerinin olması. daha önce doğal yolla gebe kaldım bebiş gelişmedi. 8 haftada düştü. dr o nedenle tüp bebek yapın dedi. hem tedavime + etkisi var hemde babamız sevinsndedik . kayın validem tüp bebek yaptırma hsg çektir kanalların açılsın ondan çocuğunuz olmadı bir daha dedi. ben de eşimin sperm durumunun da etkisi olduğunu,dr un söylediğini  yapmaya karar veridiğmizi söyledim. sen oğluma kısır mı diyorsun diye açtı ağzını yumdu gözünü. hem de kocası ölüm döşeğindeyken hastanede,rezil etti beni. oysaki eşimin sperm sayısı güzel. anne spermi var çok şükür ama babam dayanabilirmi,dr bi kere nasıl olduysa hamile kalmışsın istersen 1 sene daha dene olması zor dedi. bunları söyledim ama sen de sorun var diye azarladı beni. tanıyan arakdaşlar tüm kaynana görümce maceralarımı bilir. ben hep bişeyleri açıklamaya çalışıyorum onlar hep beni aşağılamaya ezmeye.  o nedenle ne hsg çektiricem ne çocuk yapıcam. kistler çok büyürse aldırırım. zaten kayın pederime bugün hiç şans vermediler,10 güne ya çıkar ya çıkmaz. bu kadında başımıza gelir, oğlu iyice annesine tapar. ya ben bi gün patlarım,bu evlilik biter.ya da Allah hayırlısını versin elimde kalır. kayınpederim beni seviyor,herkes ne iyi gelinin var diyor diye etmediği şey kalmıyor hastanede,gitmesem 15 dakikalık yol gelmiyor olacak.
hayatta en çok istediğimşey Allah sağlıklı sahatli hayırlısını versin herkese ama yapmıyorum bebek. kazara olursa o d aAllahın lütfu bağrımıza basarız.