Yaklaşık 10 gündür bu konuları ben de araştıran ve tedaviye başlamış biri olarak anlatayım. 9 Haziranda ilk iğnelerimi olmaya başladım 4 gün gonalf (225)-menopur(75) vuruldum. Sonra beşinci gün(13 haziran) kontrole gittim vajinal ultrason sonrasında 2 gün daha gonalf (225)-menopur(75) ikilisine devam edip bir de çatlamayı önleyici cetrotide iğneye başladık. Bu 2 günün sonunda tekrar kontrole gittim (15 Haziran). Dr tamam artık olmuş gonalf ve menopuru bırakabilirsin dedi. Fakat elimde iğnem olduğunu duyunca bir gün daha vurabilirsin dedi. 15 haziran günü de bu muhteşem üçlü iğneyi vurundum :) 16 haziran gündüz çatlama önleyici iğne, gece ovitrelle çatlama iğnemi vurundum. 18 haziranda yumurta toplama işlemi için öğlen klinikte olacağım. Doktor gelirken yanında tetra, prednol, crinone jel ve progestanı getir kullanımlarını anlatacağım, o günden itibaren kullanacaksın dedi.
Yumurta toplamada kısa süreli bir genel anestezi vereceklermiş, aç olmalıymışım parfüm, duş jeli vs. kullanmadan gelin dedi dr. Aynı gün eşim sperm verecek.
Sonrası inş döllenme, 3. veya 5. gün transfer. Buralara henüz ben de gelmedim. Gelince güncellerim :)