- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi flower girls
Tam herseyi öğrenip aman olmuyor dediğin anda oluyor biliyor musunVallaha aynen çocuk sahibi olma hayali ile öğrenmediğimiz şey kalmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam herseyi öğrenip aman olmuyor dediğin anda oluyor biliyor musunVallaha aynen çocuk sahibi olma hayali ile öğrenmediğimiz şey kalmadı![]()
Amin canım vardır hayır öyle düşün ben hep öyle yapıyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin sağlıklı olsun hayırlı evlat olsundaBaşımıza gelmeyen de kalmadı
En kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah![]()
Evet ben mesela hiç beklemediğim ayda hamile kaldım umudum yoktu demek nasip olunca oluyor o yüzden artık oluruna bırakacağım ben Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin gerisi boşmuşTam herseyi öğrenip aman olmuyor dediğin anda oluyor biliyor musun![]()
Aynen öyle canımEvet ben mesela hiç beklemediğim ayda hamile kaldım umudum yoktu demek nasip olunca oluyor o yüzden artık oluruna bırakacağım ben Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin gerisi boşmuşçünkü anladım bunu
Evet ben mesela hiç beklemediğim ayda hamile kaldım umudum yoktu demek nasip olunca oluyor o yüzden artık oluruna bırakacağım ben Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin gerisi boşmuşçünkü anladım bunu
Kızlar yazdıklarınızdan merak edip soruyorum. 3 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım. Kürtaj olmadı. 12-13 gün sürdü kanama. 15 ağustosta adet oldum. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten 11 gün sonra yani geçen cumartesi kasıklarımda sızı olunca yumurtlamadan şüphelenip ovulasyon testi yaptım. Pik çıktı. Sonraki 2 gün de pik çıkınca dün şüphelenip gebelik testi yaptım evde. Pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. 237 çıktı sonuç. Düşükten kalan değer olabilir mi?Aynen öyle canım![]()
Adetle sıfırlanır değer diyorlar ama hiç bir fikrim yok canımKızlar yazdıklarınızdan merak edip soruyorum. 3 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım. Kürtaj olmadı. 12-13 gün sürdü kanama. 15 ağustosta adet oldum. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten 11 gün sonra yani geçen cumartesi kasıklarımda sızı olunca yumurtlamadan şüphelenip ovulasyon testi yaptım. Pik çıktı. Sonraki 2 gün de pik çıkınca dün şüphelenip gebelik testi yaptım evde. Pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. 237 çıktı sonuç. Düşükten kalan değer olabilir mi?
Ayy. İnşallah düşmüştür benim de. 2 ayrı doktora gittim. İkisi de baktır demedi hcg ye. Benim de hiç aklıma gelmemiş. Yarın yeniden baktırayım da emin olayım bari. Çok teşekkür ederimAdetle sıfırlanır değer diyorlar ama hiç bir fikrim yok canım
Benim şöyle oldu düşük yaptım bebek düştükten sonra kanama devam etti doktor adete döndü artık dedi 2 hafta sonra hcg 4 e düşmüştü
Sen 2 gün sonra test yaptır bakalım ancak öyle emin olabilirsin
Eğer adet oldu isen canm HCG sıfırlanmıştır zaten negatif çıktı demişsin normalde düşmese oda pozitif çıkardı sen hemen kadın doğuma git bak rahim kalınlaşmaya başlamış mı diyeKızlar yazdıklarınızdan merak edip soruyorum. 3 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım. Kürtaj olmadı. 12-13 gün sürdü kanama. 15 ağustosta adet oldum. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten 11 gün sonra yani geçen cumartesi kasıklarımda sızı olunca yumurtlamadan şüphelenip ovulasyon testi yaptım. Pik çıktı. Sonraki 2 gün de pik çıkınca dün şüphelenip gebelik testi yaptım evde. Pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. 237 çıktı sonuç. Düşükten kalan değer olabilir mi?
Yarın akşam ya da cuma sabahı tekrarlayacağım. Yükseliş var mı diye. Sonra da randevu alacağımEğer adet oldu isen canm HCG sıfırlanmıştır zaten negatif çıktı demişsin normalde düşmese oda pozitif çıkardı sen hemen kadın doğuma git bak rahim kalınlaşmaya başlamış mı diye
Adet ile HCG atılıyormuş vücutta tamamen canm inşallah hayırlısı ile vardırYarın akşam ya da cuma sabahı tekrarlayacağım. Yükseliş var mı diye. Sonra da randevu alacağım
İnşallah bakalım. Üstüne 2 adet gördüm. Bu sefer sağlıklı bi gebelik olur umarımAdet ile HCG atılıyormuş vücutta tamamen canm inşallah hayırlısı ile vardır
Hayırlısı ile Rabbim nasibinde ne var ise onu versin sağlıklı hayırlı evlat olsun sen stres yapmaİnşallah bakalım. Üstüne 2 adet gördüm. Bu sefer sağlıklı bi gebelik olur umarım
Amin inşallahHayırlısı ile Rabbim nasibinde ne var ise onu versin sağlıklı hayırlı evlat olsun sen stres yapma
Merhaba sen adet olmuşsun sonuçta beta sıfırlanmasan adet olunmuyormuş yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum tekrar test yaptırdın mı kanda ? Bence gebelik varKızlar yazdıklarınızdan merak edip soruyorum. 3 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım. Kürtaj olmadı. 12-13 gün sürdü kanama. 15 ağustosta adet oldum. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten 11 gün sonra yani geçen cumartesi kasıklarımda sızı olunca yumurtlamadan şüphelenip ovulasyon testi yaptım. Pik çıktı. Sonraki 2 gün de pik çıkınca dün şüphelenip gebelik testi yaptım evde. Pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. 237 çıktı sonuç. Düşükten kalan değer olabilir mi?
Ben mesela canm geçen cuma vermiştim ya kan HCG için dünde verdim değerim 757 düşmüş yani ortalam canım 4 hafta kadar sürede Sanrm atıyor vücut bu hormonu. Kürtaj sonrası kanaman kaç gün sürdü seninKızlar çok acil bakar mısınız kürtaj olalı bir ay oldu test yaptım çift çizgi çıktı anında bebeklerim ikizdi hala beta sıfırlanmamış mıdır sizce ne yapmalıyım ?
Dün test yaptırdık. 118 çıktı sonuç. Kimyasal yüksek ihtimal. Bugün de kanamam başladı zatenMerhaba sen adet olmuşsun sonuçta beta sıfırlanmasan adet olunmuyormuş yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum tekrar test yaptırdın mı kanda ? Bence gebelik var![]()
Üzüldüm canım inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur hepimizeDün test yaptırdık. 118 çıktı sonuç. Kimyasal yüksek ihtimal. Bugün de kanamam başladı zaten
Kürtajdan sonra damla damla bir iki gün sürdü hala adet olamadım pazartesi tekrar kan vereceğim benim çok yavaş düşüyor çarşamba 324 çıktı 10 güne sanki anca sıfırlanacak gibiBen mesela canm geçen cuma vermiştim ya kan HCG için dünde verdim değerim 757 düşmüş yani ortalam canım 4 hafta kadar sürede Sanrm atıyor vücut bu hormonu. Kürtaj sonrası kanaman kaç gün sürdü senin
Kanama olmadığı için olabilir canım benimde kürtaj sonrası 4 gün leke leke geldi 5 gün bir başladı adet kanaması gibi bugün 9 gün devam ediyor yani ortalama 14 gündür kanamam var. Bir hafta sonra tekrar ver canm kan sen biKürtajdan sonra damla damla bir iki gün sürdü hala adet olamadım pazartesi tekrar kan vereceğim benim çok yavaş düşüyor çarşamba 324 çıktı 10 güne sanki anca sıfırlanacak gibi
Aynen canım hala beklemeye devam kaç gün olmazsak sıkıntı acabaKanama olmadığı için olabilir canım benimde kürtaj sonrası 4 gün leke leke geldi 5 gün bir başladı adet kanaması gibi bugün 9 gün devam ediyor yani ortalama 14 gündür kanamam var. Bir hafta sonra tekrar ver canm kan sen bi