Tüp bebek lekelenmem oluyor

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar benim 5 haftadan bu yana lekelenmem oluyor bugün 10 haftama girdim her an lekelenmem oluyor kahverengi pembemsi siyah seyklinde mukuslu lekenme doktorumla gorustugumde bir sknti olmadığı söylüyor bu durumu yaşayıp bebeğini kucağına alan varmı

8.haftaya kadar bildiğiniz kanama şeklinde oluyordu. Henüz kucağıma almadım ama şükür 30.haftaya ulaştık. Tüp bebekte oluyor böyle lekelenmeler. Kan sulandiriciya 2 gün ara ver demisti sonra yine devam. Zaten progestron iğnesi ve hapı kullanıyordum. Yapılabilecek daha fazla birsey yok istirahat et demisti. Ultrason muayenesinde de kanama alanı görmediği için çok rahattı. Beni de öyle rahatlattı. Sizde rahat olun. Doktorunuza guvenin

Çok teşekkür ederim cevabın için canim bende de kanama alanı yok avuç içi kanaman olmadığı sürece korkma dediler birde progestran iğneyi biraktirdilar estrafomide 11 haftaya ulasirsam Allah'ın izniyle onuda bırakacam inşallah canim progestran fitili de birşey olmazsa 12 . Haftada bırakacam inşallah canim guveniyorum doktoruma ama çok korkuyorum da kaybetme korkum çok var inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim

Çok teşekkür ederim cevabın için canim bende de kanama alanı yok avuç içi kanaman olmadığı sürece korkma dediler birde progestran iğneyi biraktirdilar estrafomide 11 haftaya ulasirsam Allah'ın izniyle onuda bırakacam inşallah canim progestran fitili de birşey olmazsa 12 . Haftada bırakacam inşallah canim guveniyorum doktoruma ama çok korkuyorum da kaybetme korkum çok var inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Kanaman varken Protestan iğneyi bırakmamaları lazım tam tersi benim kanamam olduğunda ekstra progestan iğne başlanmıştı,kendi tüp bebek doktorunuz mu takip ediyor

Yok başka doktor ama tüp bebek doktoru dedi lekelenme şeklinde kan şeklinde değil canim benim birde leke başka türlü sebepten geldiğini söylediler canim

Back
X