Tüp bebek lekenlenme

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
164
82
98
Kızlar merhaba, transfer günü hariç bugün 7. Günüm ve dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ve kasıklarımda sancı var çok korkuyorum.Biraz bakındım burada yerleşme kanaması falan diyen var ama başına gelen paylaşsın lütfen😔 Bir de sabah idrar testi yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama ovitrelle kullanmıştım transfer günü onun etkisi midir

Kızlar merhaba, transfer günü hariç bugün 7. Günüm ve dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ve kasıklarımda sancı var çok korkuyorum.Biraz bakındım burada yerleşme kanaması falan diyen var ama başına gelen paylaşsın lütfen😔 Bir de sabah idrar testi yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama ovitrelle kullanmıştım transfer günü onun etkisi midir
selam, benim başıma geldi. Doktorunuzla görüşün, ben 2 defa denedim. Her ikisinde de oldu ikisi de pozitifti. Birinde 7.gün birinde 5.gün lekelenmem oldu. Doktorum oksapar kan sulandırıcı iğneyi ve ecoprini kestirdi, test istedi. pozitifi ilk orda gördüm. Dediğim gibi doktorunuzla konusun kan sulandırıcıyı kestirebilir.

Çok teşekkür ederim.Bana verdikleri kağıtta az miktarda kahverengi lekenme ve sancı olabilir yazıyor diye sormadım.Sorayım en iyisi

Çok teşekkür ederim.Bana verdikleri kağıtta az miktarda kahverengi lekenme ve sancı olabilir yazıyor diye sormadım.Sorayım en iyisi
rica ederim ne demek, evet az miktarda olabilir demişlerdi dediğim gibi benm biraz akışkan gibiydi lekelenme direkt kes kan sulandırıcıları dedi. İnşallah sizin de hayırlı haberlerinizi alırız.

Back
X