Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapacağım bir süre kendimi toparladıktan sonraBunlarla vakit kaybetmeden başka bir yerle mi görüşseniz
Pahalı olması iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef
yaşadığınız elbette stresli bir süreç ama olmayışının nedenini birine bağlamak sizi daha da yıpratır. sizin 20 yumurta ile olmamış ama aynı doktora gidip 3 yumurta ile hamile kalan da vardır emin olun çünkü bu iş kader kısmet. ben de tüp bebekle hamileyim yaşadığınız sıkıntılı süreci anlıyorum ama sorumlusu doktorunuz mu emin misiniz?
histereskopi 2 çeşittir mesela, biri tanısal biri tedavi için. sizi tanısal histereskopiye alıp büyük müdahele gerektiren işlemler yapamazlar çünkü ikisi için uygulanan anestezi farklı. sizin polibinizi almak için size onam imzalatılması gerekli ayrıca. gibi gibi...
Nerde yaptırdınızBirçok tüp bebek merkeziyle görüştükten sonra burda karar kıldık. M. By’in ve diğer doktorların muayene ücreti farklı. M. By’in ücreti daha yüksek olduğu halde onu tercih ettik, daha uzman diye düşünerek. İlk görüşmede çok pozitif konuşup ikna ediyorlar, (ki zaten yaptığımız onlarca test tahlilker vs sonucunda onlara göre ve görüştüğüm diğer merkezlere göre . pek sorun yoktu bizde, tabi takdir ilahi bir sorun vardı ki olmuyordu onlardan destek almak için gittik) sonra ilgi sıfır. Tedaviye başladık ama beyefendiyi 2 defadan fazla görmedik, doktor-hasta ilişkisi kopuk. Her sorduğumuzda meşgul veya il dışında. Madem bu kadar meşgul neden ilgilenebileceği kadar hasta almıyor, her şeyleri finansal. Biz o ilgilensin diye, onca ödemeleri yapıyoruz, onun yerine K. İsminde başka doktor giriyor. O da çok özgüvenli konuşuyor. Ayrıca ilaçlar veya herhangi bir sorunda aradığımızda anca akşam dönüyorlar.zaten yaşadığımız zor süreci daha stresli hale getiriyolar yetersiz dönüşleri ile.. . İlk deneme başarısız oldu. Detaylara girmeyeceğim. Sonra hiç arayıp sormadılar. Ben aradım ne olacak diye, bir ay sonra nihayet görüştük, ikinci kez denedik. Yine başarısız bir sonuç. Kısacası maddi manevi yıprattı beni bu merkez.
embriyologlarda iyi olmalı bu konuda.bende doktorun.
ilk embriyoyu tek olarak paldır küldür koymasının kurbanı olmuştum.
dondurulmuş tedavisinde bile 2 embriyodan biri tuttu.
insanlar zaten hasas oluyor bu konuda.
meğer özelsin devletteki doktorların nazlandığı umursamadığı testleri yaptır. değil mi?
zaten ben parayı gözden çıkarmışım.
sen benim kilomla beni aşağılarsan o tedaviden ne hayır gelir.vermediğin moralle başarı mı bekleyeceksin?
dünya hormonu yığsan bana.kilomla barışık olmasam önce sana değil diyetisyene giderdim.(300 kg da değilim yani)
paranla gittiğine gideceğine pişman oluyorsun.
Allaha şükür hamile kaldım dondurulmuşlardan biri tuttu.bu kadar beni kastığına değmedi.sağolsun kocamında desteksizliği tuz biber ekti.
Nerde yaptırdınız
bende öyle düşünüyorum bursa da yaptırdımSevindim senin adına rabbim size bağışlasın darıs ı benim başıma. Benim ilk tedavideki transferim sanki olumsuz olacagını bile bile yaptılar, ve tabi sonuç olumsuz oldu.
Böyle isim yapmış yerlere güvenip gidiyosunuz, sonuç böyle olunca yıkılıyosunuz. Siz nerede yaptırdınız.
canım hakkında hayırlısı olsun.seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bi doktor ismine göre gidiyorsun fakat dokturunu sadece bi kere görüyorsun zaten sordugunda ya konfernsda ya eğitimde ya kongrede diye uzayıp gidiyor.İster istemez zaten birilerinden yada araştırlarınla iyi oldugunu duyuyorsun ama Doktoru bulmak imkansız..Tüp bebekte genelde isim yapmış yada cok iyi oldugunu düşüp gittiğin doktorlar kurumların sadece PAZARLAMA YÜZÜ fakat anladım ki bu süreçte 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu şimdi 3. deniyorum. Cokta önemli değil normal kadın doğum dokturunun yaptıgı işi yapıyorlar. Asıl önemli olan Gideceğin kurumun labotatuvarı.Çünkü asıl iş orda bitiyor..Yoksa hepsi hormon ilaçları hapları iğnelrri verip bir şekilde yumurtalarını kontral altında büyütüyor.Ama yumurtalarının kaç tanesi kaldı 5. Güne gelebilecek kadar yeterli mi içerisi. Önemli olan o inanki.. ben de yaşadıklarını yaşadım fakat bulundugum kurumu değiştirmedim.aynı yerde devam ediyorum.Çünkü evime yürüyüş mesafesinde ,hasta temiz.laboratuvarı gayet iyi,ama ismini duyup gittiğim doktoru görünmeyi unutup başka birtane daha doktor öğrendim.Doktorun ilgisi alakası çünkü bu süreçte önemli..Hakkımızda hayırlısı olur inş.
Benim de transferimi yapmadıkları halde paramı iade etmediler.
Kesinlikle herşeyleri para.
Her gittiğimde kan alma ücreti ödemem de cabası.
Ben mustecep beyden cok cok cok asiri memnunum gercekten cok iyi ilgileniyor. Tavsiye ederim ve kesinlikle baska bir doktorla muhattap olmuyorum. O kadar iyi bir insanki gece 12 de olsa mesaj yaziyorum hemen cevap veriyor insani rahatlatiyor. Tabi o klinige adim atmam diyorsan o ayri tabi canim. Senin tercihinBirçok tüp bebek merkeziyle görüştükten sonra burda karar kıldık. M. By’in ve diğer doktorların muayene ücreti farklı. M. By’in ücreti daha yüksek olduğu halde onu tercih ettik, daha uzman diye düşünerek. İlk görüşmede çok pozitif konuşup ikna ediyorlar, (ki zaten yaptığımız onlarca test tahlilker vs sonucunda onlara göre ve görüştüğüm diğer merkezlere göre . pek sorun yoktu bizde, tabi takdir ilahi bir sorun vardı ki olmuyordu onlardan destek almak için gittik) sonra ilgi sıfır. Tedaviye başladık ama beyefendiyi 2 defadan fazla görmedik, doktor-hasta ilişkisi kopuk. Her sorduğumuzda meşgul veya il dışında. Madem bu kadar meşgul neden ilgilenebileceği kadar hasta almıyor, her şeyleri finansal. Biz o ilgilensin diye, onca ödemeleri yapıyoruz, onun yerine K. İsminde başka doktor giriyor. O da çok özgüvenli konuşuyor. Ayrıca ilaçlar veya herhangi bir sorunda aradığımızda anca akşam dönüyorlar.zaten yaşadığımız zor süreci daha stresli hale getiriyolar yetersiz dönüşleri ile.. . İlk deneme başarısız oldu. Detaylara girmeyeceğim. Sonra hiç arayıp sormadılar. Ben aradım ne olacak diye, bir ay sonra nihayet görüştük, ikinci kez denedik. Yine başarısız bir sonuç. Kısacası maddi manevi yıprattı beni bu merkez.
Taze embriyo transferi tutmadı mu yani. Ben ilk defa yaptircam haftaya transfer olacak. Ama taze. Rahim dinlenmeden direk. BEn de şunu soruyorum neden direk taze yapıyorsunuz tutma şansı donmusa göre düşük değil mi. Doğru düzgün cevap veren yok.embriyologlarda iyi olmalı bu konuda.bende doktorun.
ilk embriyoyu tek olarak paldır küldür koymasının kurbanı olmuştum.
dondurulmuş tedavisinde bile 2 embriyodan biri tuttu.
insanlar zaten hasas oluyor bu konuda.
meğer özelsin devletteki doktorların nazlandığı umursamadığı testleri yaptır. değil mi?
zaten ben parayı gözden çıkarmışım.
sen benim kilomla beni aşağılarsan o tedaviden ne hayır gelir.vermediğin moralle başarı mı bekleyeceksin?
dünya hormonu yığsan bana.kilomla barışık olmasam önce sana değil diyetisyene giderdim.(300 kg da değilim yani)
paranla gittiğine gideceğine pişman oluyorsun.
Allaha şükür hamile kaldım dondurulmuşlardan biri tuttu.bu kadar beni kastığına değmedi.sağolsun kocamında desteksizliği tuz biber ekti.
sorunun cevabı evet olduğu için hepsi süt liman tabi tutmayacak diye bir kural yok. iki tane olsaydı daha iyi olurdu sanki taze olsa da.Taze embriyo transferi tutmadı mu yani. Ben ilk defa yaptircam haftaya transfer olacak. Ama taze. Rahim dinlenmeden direk. BEn de şunu soruyorum neden direk taze yapıyorsunuz tutma şansı donmusa göre düşük değil mi. Doğru düzgün cevap veren yok.