• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek maliyeti 2025

orkidee123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
28
Tüp bebek tedavisine başlayanlar şuan hazırlık sürecinde olanlar buradan fiyatları konuşalım mı ben kazıklanıyormuşum gibi bi his geliyo her ilaç aldığımda. Sizde sürekli elden nakit mi ödüyorsunuz ilaçların ücretlerini vs hep nakit asla hiç birşey de fiş yok mesela bu ilaçları iğneleri devlet karşılıyor mu hiç bir bilgim yok

Tüp bebek tedavisine başlayanlar şuan hazırlık sürecinde olanlar buradan fiyatları konuşalım mı ben kazıklanıyormuşum gibi bi his geliyo her ilaç aldığımda. Sizde sürekli elden nakit mi ödüyorsunuz ilaçların ücretlerini vs hep nakit asla hiç birşey de fiş yok mesela bu ilaçları iğneleri devlet karşılıyor mu hiç bir bilgim yok
Merhaba eğer tüp Bebek raporu çıkarırsanız onunda kuralları var internette de bulabilirsiniz ilaçlar ücretsiz olur eğer SGK anlaşmalı özel varsa ordada indirim yapılıyor onun dışında nakit diye bir kural yok kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz biz ilaçları hep öyle aldık merkezi kredi kartı ile ödeme dik çünkü belli bir kesinti oluyo ama öyle ödeyen de çok var

Selam canım hayırlısı olsun hakkında , bende tedaviye başlicam ama 2026 da bu senenin fiyatları zaten artık geçti seneye direk zamlanacak öyle duydum..

İlaç aldığınız yerler acaba klinikle birlikte çalışan eczaneler mi yoksa tüp bebek merkezinde ücretini alıp ilacı size temin mi etti nasıl oldu?

Merhabalar. Ekim ayında tedaviye başladım. Sadece tedavi ücreti olarak 120.000 tl ödedim. İlaçlarla birlikte 200ü bulmuş olacak sanırım

Selam canım hayırlısı olsun hakkında , bende tedaviye başlicam ama 2026 da bu senenin fiyatları zaten artık geçti seneye direk zamlanacak öyle duydum..

İlaç aldığınız yerler acaba klinikle birlikte çalışan eczaneler mi yoksa tüp bebek merkezinde ücretini alıp ilacı size temin mi etti nasıl oldu?
Bizim gittiğimiz dr kendi kliniği var ilaçları kendisi temin ediyor ve hep nakit elden ödeme yapıyoruz e tabi yüksek paralar neden nakit çalışıyorlar açıkçası rahatsız edici

Merhabalar. Ekim ayında tedaviye başladım. Sadece tedavi ücreti olarak 120.000 tl ödedim. İlaçlarla birlikte 200ü bulmuş olacak sanırım
Tedavi dediğiniz toplama ve transfer mi biz şuan onu ödemedik sadece ilaçları ve muayeneleri ödeyerek gidiyoruz en son onları ödeyeceğiz ama fiyat konuşamadık

Tedavi dediğiniz toplama ve transfer mi biz şuan onu ödemedik sadece ilaçları ve muayeneleri ödeyerek gidiyoruz en son onları ödeyeceğiz ama fiyat konuşamadık
Bir paket programı yapmışlar, toplama transfer oda istirahatleri ve en son test dahil tüm muayene ücretlerini içeren.

Biz şuan vitaminler iğneler toplam 11 tane iğne de muayene ücreti 3 tane sperm testi 63 bin nakit ödedik sperm testi 6 bin tuttu bi onu karttan ödedik kalanı elden nakit

Allah hepinize kolaylık versin Rabbım maddi manevi emeklerinize boşa çıkarmasın en yakın zaman da hepinizin kucaklari dolsun inşallah ❣️🌸

Bizim gittiğimiz dr kendi kliniği var ilaçları kendisi temin ediyor ve hep nakit elden ödeme yapıyoruz e tabi yüksek paralar neden nakit çalışıyorlar açıkçası rahatsız edici
Yüksek olması tabi ki sıkıntı biz hastalar için ama bişey diyim mi ,böyle olması bence daha iyi eczane eczane gezip bu süreçte ilaç bulamayan çok kadın oluyor bence temin edip vermeleri güzel bişey keşke fiyat konusunda biraz makul olsalardı haklısın ama napcan insan iyi doktor ve zamanında gelen ilaçlar olsun istiyor üçü beşide insan görmüyo artık.

Sen tecrübelisin şimdi ben daha tedaviye başlamadım ama hep kadınlar burdan birbirlerine ilaç soruyor bulamayan çok aşırı üzülüyorum bu duruma🥹

Biz şuan vitaminler iğneler toplam 11 tane iğne de muayene ücreti 3 tane sperm testi 63 bin nakit ödedik sperm testi 6 bin tuttu bi onu karttan ödedik kalanı elden nakit
200 ü gözden çıkın ekstra testler yapmazlarsa pgt yapay zeka mikroçip gibi bunlarda yapılırsa 250 yi bulur . Çoğu yer bu şekilde fiyatlandırmaları

Yumurta büyütme zamanı olan iğneleri devlet ödemiyor maalesef ve onlar zaten pahalı olanlar biz neredeyse tedavi ücreti kadar iğne ücreti ödedik resmen 😔 progestan estroferm gibi bu gebelik için olan ilaçları devlet ödüyor onlar için eczaneye az bir fark ödedik

Kendi sürecimi yazayım isterseniz ama bu fiyatları 1.5 la çarp canım çünkü yılbaşından sonra zamlanır. Ben ağustosta oldum.
86.0000 ; Hastane +opu ve ilk transfer ücreti bunu 13.000 küsürünü geri ödediler transfer olmadığı için. Onların istedikleri kan tahlilleri pakete dahildi eşimi de kapsıyordu.
7-20 bin arası embriyo dondurma ğcreti alacaklsrdı ama embriyo oluşmadığı için o aşamaya gelemedik
38 000; histeroskopi
30.000; ilaçlar bu ilaçları devletten rapor alırsan yarı yarıya kar edebilirsin ama rapor alasıya da o parayı harcarsın zaten.
Bizim transfer ve rahim dinlendirme olmadığı halde 200 e yaklaştı. Transfer olsaydım bir 30 da o aşamadaki ilaçlara giderdi diye düşünüyorum.

Hlkbnk sağlık harcamalarında 4 taksit yapıyor kredi kartına, ben en başta bilmiyordum ama ilaçları en azından taksitli alabildim

Devlette raporlu yaptirdim ben bu sene. Ilaclar dahil 60 bin gibi bir rakama geldi.

2 kere tüp bebek tedavisi gördüm ikisinde de her işlemi kredi kartıyla ödedik. Sağlık harcaması olarak taksitlendirebiliyorduk o yüzden rahat oluyordu. Genelde kredi kartı geçiyor böyle hep nakit isteyen hiç duymamıştım ben. Hep nakit almaları tabi ki de çok zorlar sizi. Allah yardımcınız olsun. 🤲🏻

Gerçekten maddi olarak zaten zor bi süreç doktora muhtaç olduğun için seste çıkaramıyorsun ama herşeyi elden nakit ödemek çok garibime gidiyor açıkçası ve burda kimse elden nakti ödemekten bahsetmeyince tuhaf oldum Allah kimseye muhtaç etmesin

Back
X