• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek maliyeti 2025

Bende kendi sürecemi anlatayım
Hastane ile 90.000 TL
Yumurta toplama öncesi ilaçlar 56.000 TL
Histeteskopi 30.000 TL
Transfer öncesi hazırlık için ilaçlar 10.000 TL
Embriyo Dondurma 19.000 TL
Çözdürme 20.000 TL
Bide serum yapıldı 6.000 TL de ona ödeme yaptık toplam ne kadar oldu hesaplayamadım şuan kızlarında dediği gibi kredi kartı sağlık harcamalarında taksit yapılıyor ama yılbaşında zam gelir Allah herkesin yardımcısı olsun bayağı maliyetli

MEmorial 2025 fiyatı
120000 , kalp atışına kadar tüm muayeneler , yumurta toplama trqnsfer kan testleri dahil
Rahim filmi 20000 anestezili
2 kutu gonal f iğne 2 çatlqtma iğnesi 21000 verdim, transfere geçemedim maalesef, tekrae opu yaptıracağım 65000+ ilaç , tek seferde olsa gerek olmayacaktı.birde transfere kadar olan dondurma ücretsiz sonrasında domdurup bekletirsek ücretli.

Hastane ile 90.000 TL
Histeteskopi 30.000 TL
Çözdürme 20.000 TL
Bide serum yapıldı 6.000 TL de ona ödeme yaptık toplam ne kadar oldu hesaplayamadım şuan kızlarında dediği gibi kredi kartı sağlık harcamalarında taksit yapılıyor ama yılbaşında zam gelir Allah herkesin yardımcısı olsun bayağı maliyetli
Bizde bursada acıbademde yaptırıyoruz
116.000 hastaneye verdik (dondurma ve opu) ücreti
30.000 opu öncesi ilaçlara
45.600 de transferde alıcaklar
Başka ilaç verirlermi bilemiyorum

Bizde bursada acıbademde yaptırıyoruz
116.000 hastaneye verdik (dondurma ve opu) ücreti
30.000 opu öncesi ilaçlara
45.600 de transferde alıcaklar
Başka ilaç verirlermi bilemiyorum
Bizimkide Kayseri Acıbadem sizin ki biraz daha uygun sanki

Bize fazla geldi aslında ama inanın bu yolda verilen para insanın gözüne hiç batmıyor yaşadığımız il küçük tüp bebek merkezi yok mecbur il dışına git gel yapıyoruz bide
Bizde aynı şekilde 250 yı bulacak gibi

Bize fazla geldi aslında ama inanın bu yolda verilen para insanın gözüne hiç batmıyor yaşadığımız il küçük tüp bebek merkezi yok mecbur il dışına git gel yapıyoruz bide
Hayırlısıyla gelsinlerde artık parayı hallederiz bir şekilde

Merhaba şehir hastanesinden 40 yaşını gecmemek kaydıyla tup bebek hizmeti alabilirsiniz.Benim ilaclarimi sgk karşıladı gonalf f duphaston ve progestan
Istege bagli birde vitamin onerdiler..Infertilite bolumunden randevu alarak baslayabilirsiniz.
Suan 3. Denemem ve trasnfer sonucumu bekliyorum 5 ocak test gunum Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin

Tüp bebek tedavisine başlayanlar şuan hazırlık sürecinde olanlar buradan fiyatları konuşalım mı ben kazıklanıyormuşum gibi bi his geliyo her ilaç aldığımda. Sizde sürekli elden nakit mi ödüyorsunuz ilaçların ücretlerini vs hep nakit asla hiç birşey de fiş yok mesela bu ilaçları iğneleri devlet karşılıyor mu hiç bir bilgim yok
Araştırma hastanesinde raporlu tedavi görüyorum şuan için gonalf ve cetrotidelere 6800 tl verdik transferde 17 bin araştırma hastaneleri avantajlı insanı çok zorlamıyor maddi açıdan

Hastane ile 90.000 TL
Histeteskopi 30.000 TL
Çözdürme 20.000 TL
Serum ne için yapılmıştı size? Banada estrofem başlattılar 12 ocakda gidicem transfer gününe karar verilecek başka ilaç verirlermi sizce

Serum ne için yapılmıştı size? Banada estrofem başlattılar 12 ocakda gidicem transfer gününe karar verilecek başka ilaç verirlermi sizce
Progesteron verecekler transferden 2 yada 3 gün önce baslayacaksiniz. Birde coraspin birkaç gün. transferden sonra çok ilaç var Allah yardımcımız olsun.

Progesteron verecekler transferden 2 yada 3 gün önce baslayacaksiniz. Birde coraspin birkaç gün. transferden sonra çok ilaç var Allah yardımcımız olsun.
İğne olarak veriyorlar dimi şuan takviye ve estrofem kullanıyorum pazartesi belli olucak o zaman kalan ilaçlar

İğne olarak veriyorlar dimi şuan takviye ve estrofem kullanıyorum pazartesi belli olucak o zaman kalan ilaçlar
Bana 2 gün kalçadan iğne ve günde 2 kez fitil olarak verdi transfer sonrasında yine fitil ve karından iğne olarak

Back
X