Tup bebek memorial 2020

Sunrose_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
9
2
36
40
Merhaba arkadaşlar,

Ben Allah'in izni ile haziran 2020 prof cem demirel tedaviye basliyacagim. Aranızda cem beye giden var mı? Ve memnun kaldınız mı? Birbirimize destek olalım.. Ben Hollandada yaşıyorum..

Doktor seçmek çok zor.. Herşeyin hayırlısı inşallah.. Allah hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah..

Merhaba arkadaşlar,

Ben Allah'in izni ile haziran 2020 prof cem demirel tedaviye basliyacagim. Aranızda cem beye giden var mı? Ve memnun kaldınız mı? Birbirimize destek olalım.. Ben Hollandada yaşıyorum..

Doktor seçmek çok zor.. Herşeyin hayırlısı inşallah.. Allah hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah..
Merhaba, Ben de önümüzdeki ay için ondan randevu aldım, bakalım heyecanlıyım.

Merhaba Sinosin, umarım sizin için hayırlı bir karar olur. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Benim gelmeme daha var. Yurtdisinda olduğumuz için.
Allah izin verirse haziranda gelmeye düşünüyoruz.

Merhaba Sinosin, umarım sizin için hayırlı bir karar olur. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Benim gelmeme daha var. Yurtdisinda olduğumuz için.
Allah izin verirse haziranda gelmeye düşünüyoruz.
Sunrose elbette paylaşırım, hepimiz için en hayırlısı olur umarım.:dua:

Merhaba arkadaşlar,

ben cem beyin hastasiyim.gecen yıl tup bebek tedavisi gordum.negatif sonuçlandı.negatif sonuçlandıktan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim.malesef 10.haftada kalbidurdu insallah bunay tekrar tedaviye gitmeyi planliyorum

Back
X