• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek merkezi ariyorum...

İnşallah canım ilkinde hamile kaldım ama düşük yaptım :KK43: inşallah bu denememde yavrumu kucağıma almak nasip olur Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah canım sizde problem yokmuş bence tüp bebekte şansınız yüksek
Amin canim insaAllah...Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin... ne zaman basliyorsun?

Canım bende tüp bebek tedavisi görüyorum şuanda. Prof.Dr. Kadir SAVAN'a gidiyorum tedavi için, en hoşuma gidende bu tedavi süresince olan psikolojiden de çok iyi anlaması. Bu tedavilerde doktorda çok önemli bence ve doktorumdan çok çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana canım:) Sizleri çok iyi anlayabiliyorum çünkü şuanda...

Canım bende tüp bebek tedavisi görüyorum şuanda. Prof.Dr. Kadir SAVAN'a gidiyorum tedavi için, en hoşuma gidende bu tedavi süresince olan psikolojiden de çok iyi anlaması. Bu tedavilerde doktorda çok önemli bence ve doktorumdan çok çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana canım:) Sizleri çok iyi anlayabiliyorum çünkü şuanda...
Ilk denemem mi peki? Ne asamadasin??

Bende salı gunu tup bebek icin transfer olucam yarın son kontrollerim var ama ben bruksel tup merkezinde YÜCEL karaman hocaya gidiyorum hersey iyi guzel ama transferden sonra 15 gun nasıl beklenir onu bilmiyorum cok stresteyim arkadaslar ALLAHIM hepimize sabır versin

Ben Brüksel tüp bebekde tedavi oldum. İlk denemedi ve sonuç pozitif çok şükür. Kesinlikle tavsiye ederim zaten yücel hoca çok iyi bir prof. Araştır bence
Ben çok gerginim nasıl sabredicegim bilmiyorum RABBIM hepimize yardım etsin

Back
X