• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek merkezi/ doktoru öneriniz (Anadolu yakasında)

muffinn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
185
99
303
İstanbul
merhabaa,
Yaşım 39 ve sebepsiz olarak hamile kalamadım , amh 1 değerinde tel sorun bu görünüyor , artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda doktor çok önemliymiş fakat bildiğim iyi bir merkez yada doktor bulamadım, memnun kaldığınız bir doktorunuz var mı kızlar, vücut için yorucu bir süreç diye duydum biraz korkutuyor, umarım iyi bir yer bulabilirim , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, sağlıklı hamilelikler dilerim herkese 🌸

merhabaa,
Yaşım 39 ve sebepsiz olarak hamile kalamadım , amh 1 değerinde tel sorun bu görünüyor , artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda doktor çok önemliymiş fakat bildiğim iyi bir merkez yada doktor bulamadım, memnun kaldığınız bir doktorunuz var mı kızlar, vücut için yorucu bir süreç diye duydum biraz korkutuyor, umarım iyi bir yer bulabilirim , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, sağlıklı hamilelikler dilerim herkese 🌸
Ali osman koyuncuoğlu tavsiye ederim bir araştır istersen

Merhaba ona gidiyoruz inşallah evladımız olacak hayırlısıyla. Transfer edildi pozitifi gördük hayırlısı diyelim. 24 bin tl
Hayırlısı olsun 🙏❤️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 teşekkür ederim yanıtınız için de

Back
X