Tüp bebek merkezi önerisi?

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.955
742
73
Tüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??

Ben anadolu sağlık merkezi hastanesine gittim. Tayfun ve Ebru hoca beraber değerlendiriyorlar. Fiyatı biraz fazla gibi sgk anlaşması yok ama memnun kaldım

Tüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??
İstanbulda oturuyorsanız eğer Şişli de Brüksel tüp bebek merkezini öneririm doktorları Yücel bey ve Hüsamettin bey, hemşireleri embriyologları dahil olmak üzere hepsi profesyonel ve cok ilgililer

İş yerinden bir arkadasim var Bülent tıraştsn hiç memnun kalmamış 4basrisiz tıp.bebek sonrası İstanbul'da aret karam hocada kendiliğinden gebe kalmış
Aret kamarı da cok duydum o da cok başarılı bir kaç tanıdığım da Aret hoca vesilesiyle hamile kaldı üstelik bütün doktorlar hamile kalamazsın diyordu

Pendik medical park semra hanım gayet ilgili ön görüşme ücretsiz beni ön görüşmede muayne etti bende şaşırdım

Aret kamarı da cok duydum o da cok başarılı bir kaç tanıdığım da Aret hoca vesilesiyle hamile kaldı üstelik bütün doktorlar hamile kalamazsın diyordu
evet o arkadasıma bulent bey 4tup bebk yapmıs hatta suna mahkemelıkler. Aret bey sayesınde dogal yoldan gebe kaldı

şişli acıbademde bırde klınıgı varmıs, bende yarın koc unıv. hastanesınde barış ata ya muayene olacagım bakalım neler dıyecek.
Hayırlısı olsun bakalım bende suan Şişli Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk deneyim negatifle sonuçlandı ikinci transfere hazırlanıyorum

Back
X