- 20 Ağustos 2021
- 1.955
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Tüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana Bülent haydardedeoğlu Ankara Aygül Demirol kayseri gokalp öner İstanbul Bülent tıraşTüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??
İş yerinden bir arkadasim var Bülent tıraştsn hiç memnun kalmamış 4basrisiz tıp.bebek sonrası İstanbul'da aret karam hocada kendiliğinden gebe kalmışAdana Bülent haydardedeoğlu Ankara Aygül Demirol kayseri gokalp öner İstanbul Bülent tıraş
Doğrudur canim ben haydardedeoğlu na gidiyorumİş yerinden bir arkadasim var Bülent tıraştsn hiç memnun kalmamış 4basrisiz tıp.bebek sonrası İstanbul'da aret karam hocada kendiliğinden gebe kalmış
İnşallah çok Güzel haberler alırsınDoğrudur canim ben haydardedeoğlu na gidiyorum
İstanbulda oturuyorsanız eğer Şişli de Brüksel tüp bebek merkezini öneririm doktorları Yücel bey ve Hüsamettin bey, hemşireleri embriyologları dahil olmak üzere hepsi profesyonel ve cok ilgililerTüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??
Aret kamarı da cok duydum o da cok başarılı bir kaç tanıdığım da Aret hoca vesilesiyle hamile kaldı üstelik bütün doktorlar hamile kalamazsın diyorduİş yerinden bir arkadasim var Bülent tıraştsn hiç memnun kalmamış 4basrisiz tıp.bebek sonrası İstanbul'da aret karam hocada kendiliğinden gebe kalmış
Araştırıcam canım burayı evet istanbuldayımİstanbulda oturuyorsanız eğer Şişli de Brüksel tüp bebek merkezini öneririm doktorları Yücel bey ve Hüsamettin bey, hemşireleri embriyologları dahil olmak üzere hepsi profesyonel ve cok ilgililer
Pendik medical park semra hanım gayet ilgili ön görüşme ücretsiz beni ön görüşmede muayne etti bende şaşırdımTüp bebeğe başlayacağız yakında halime bakılırsa. Gidip memnun kaldığınız ilgili ve güzel sonuçlar aldığınız tüp bebek merkezi ve dr önerisi alabilir miyim canlar??
Aret hoca hangi hastane deAret kamarı da cok duydum o da cok başarılı bir kaç tanıdığım da Aret hoca vesilesiyle hamile kaldı üstelik bütün doktorlar hamile kalamazsın diyordu
.Aret hoca hangi hastane de
Tam net bilmiyorum taksimde tüp bebek merkezi var şişlide de kliniği var
evet o arkadasıma bulent bey 4tup bebk yapmıs hatta suna mahkemelıkler. Aret bey sayesınde dogal yoldan gebe kaldıAret kamarı da cok duydum o da cok başarılı bir kaç tanıdığım da Aret hoca vesilesiyle hamile kaldı üstelik bütün doktorlar hamile kalamazsın diyordu
şişli acıbademde bırde klınıgı varmıs, bende yarın koc unıv. hastanesınde barış ata ya muayene olacagım bakalım neler dıyecek.
Aret hoca hangi hastane de
Hayırlısı olsun bakalım bende suan Şişli Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk deneyim negatifle sonuçlandı ikinci transfere hazırlanıyorumşişli acıbademde bırde klınıgı varmıs, bende yarın koc unıv. hastanesınde barış ata ya muayene olacagım bakalım neler dıyecek.
Arastırıcam aret beyi de. İnşallah güzel olur artıkevet o arkadasıma bulent bey 4tup bebk yapmıs hatta suna mahkemelıkler. Aret bey sayesınde dogal yoldan gebe kaldı
Memnun musunuz. Ücretler basıl oradaHayırlısı olsun bakalım bende suan Şişli Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk deneyim negatifle sonuçlandı ikinci transfere hazırlanıyorum
inşallah canım Rabbım saglıcakla hayırlı bır evlat versınArastırıcam aret beyi de. İnşallah güzel olur artık