- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Genetik tarama sanırım bahçeci de de var ama mikroçip yokyok mu kimse o kadar çok konu var ki okudukça kafam karışıyor.
Genetik tarama sanırım bahçeci de de var ama mikroçip yok
Bülent bey Hakkı'nda hep iyi şey söylemişler genelde ben kendisiyle görüşmedim acıbadem maslak bize uzak diye sonradan pişman oldum acaba mikroçip uygulansaydı başarılı olurmuyduk diye.prof olduğu için bence kaliteli bir doktor bence güvenmek lazım sonuçta herkese önerilmiyor havuz sistemi gerekli gördüyse bence devam et tabi maddi yönden uygunsanız.diyelim ki ilk denemen negatif olacak sonra pişman olacaksın ve aynı paraya hatta daha fazla paraya mal olacak birde stresi sıkıntısı cabası.bende acıbadem memorial arasında gidip geliyorum bizde ki sebep eşimin hareket ve morfolojisiyok canım acıbademle görüştüm ben de çok kararsızım acıbadem bana çok fazla geldi canım bülent beyin önerisi havuz o da 3 tüp bebek işlemi gibi oluyor öyle söyleyim kısaca sana tek transfer işlemi yapılacak ama nerdeyse 3 tüp bebek işlemi maliyetine. şimdi ben desem ki sadace tek işlem ve mikroçip istiyorum bu sefer de dediklerini yapmadım diye baştan mı savarlar diye korkuyorum hani olmazsa biz sana demiştik sunu şunu yapcaksın diye valla güvenemiyorum sağlık sektörüne hiç bilemediğimiz bir konu olduğu için
Bülent bey Hakkı'nda hep iyi şey söylemişler genelde ben kendisiyle görüşmedim acıbadem maslak bize uzak diye sonradan pişman oldum acaba mikroçip uygulansaydı başarılı olurmuyduk diye.prof olduğu için bence kaliteli bir doktor bence güvenmek lazım sonuçta herkese önerilmiyor havuz sistemi gerekli gördüyse bence devam et tabi maddi yönden uygunsanız.diyelim ki ilk denemen negatif olacak sonra pişman olacaksın ve aynı paraya hatta daha fazla paraya mal olacak birde stresi sıkıntısı cabası.bende acıbadem memorial arasında gidip geliyorum bizde ki sebep eşimin hareket ve morfolojisi
Kızlar istanbulda tüp bebekte mikroçip ve kapsamlı genetik tarama (cgh veya ngs) yapan tüp bebek merkezi acıbadem dışında neresi var ya da var mı? Tüp bebek merkezi hakkında önerilerinize açığım.
Kızlar bende 24 şur yani cgh yaptırmak zorundayım.acıbademden fiyat istedim ama hala aramadılar.fiyatı nedir? Histereskopi yapıp rahme çizik atıyolar mı? Acıbademin histereskopi fiyatı nedir? İlk tup bebek 6250 dediler ama histereskopi, cgh, intralipid serum fiyatını soylemediler.bilen varsa çok sevinirim.
Kızlar bende 24 şur yani cgh yaptırmak zorundayım.acıbademden fiyat istedim ama hala aramadılar.fiyatı nedir? Histereskopi yapıp rahme çizik atıyolar mı? Acıbademin histereskopi fiyatı nedir? İlk tup bebek 6250 dediler ama histereskopi, cgh, intralipid serum fiyatını soylemediler.bilen varsa çok sevinirim.
merhabalar genetik taramayı yaptırdınızmı doktorumuz bızdende ıstedıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?