TÜP BEBEK MERKEZİ UYGULAMALARI HAKKINDA

su_perisi su_perisi

Beklemek demek, umut demek...
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
202
158
33
Kızlar istanbulda tüp bebekte mikroçip ve kapsamlı genetik tarama (cgh veya ngs) yapan tüp bebek merkezi acıbadem dışında neresi var ya da var mı? Tüp bebek merkezi hakkında önerilerinize açığım.

Bende sadece acıbademde var diye biliyorum.benim ilk denemem bahçeci de negatif oldu ama merkez iyiydi.şimdi memorial yada acıbadem düşünüyorum.memorialle hiç görüştün mü

yok canım acıbademle görüştüm ben de çok kararsızım acıbadem bana çok fazla geldi canım bülent beyin önerisi havuz o da 3 tüp bebek işlemi gibi oluyor öyle söyleyim kısaca sana tek transfer işlemi yapılacak ama nerdeyse 3 tüp bebek işlemi maliyetine. şimdi ben desem ki sadace tek işlem ve mikroçip istiyorum bu sefer de dediklerini yapmadım diye baştan mı savarlar diye korkuyorum hani olmazsa biz sana demiştik sunu şunu yapcaksın diye valla güvenemiyorum sağlık sektörüne hiç bilemediğimiz bir konu olduğu için

yok canım acıbademle görüştüm ben de çok kararsızım acıbadem bana çok fazla geldi canım bülent beyin önerisi havuz o da 3 tüp bebek işlemi gibi oluyor öyle söyleyim kısaca sana tek transfer işlemi yapılacak ama nerdeyse 3 tüp bebek işlemi maliyetine. şimdi ben desem ki sadace tek işlem ve mikroçip istiyorum bu sefer de dediklerini yapmadım diye baştan mı savarlar diye korkuyorum hani olmazsa biz sana demiştik sunu şunu yapcaksın diye valla güvenemiyorum sağlık sektörüne hiç bilemediğimiz bir konu olduğu için
Bülent bey Hakkı'nda hep iyi şey söylemişler genelde ben kendisiyle görüşmedim acıbadem maslak bize uzak diye sonradan pişman oldum acaba mikroçip uygulansaydı başarılı olurmuyduk diye.prof olduğu için bence kaliteli bir doktor bence güvenmek lazım sonuçta herkese önerilmiyor havuz sistemi gerekli gördüyse bence devam et tabi maddi yönden uygunsanız.diyelim ki ilk denemen negatif olacak sonra pişman olacaksın ve aynı paraya hatta daha fazla paraya mal olacak birde stresi sıkıntısı cabası.bende acıbadem memorial arasında gidip geliyorum bizde ki sebep eşimin hareket ve morfolojisi

Bülent bey Hakkı'nda hep iyi şey söylemişler genelde ben kendisiyle görüşmedim acıbadem maslak bize uzak diye sonradan pişman oldum acaba mikroçip uygulansaydı başarılı olurmuyduk diye.prof olduğu için bence kaliteli bir doktor bence güvenmek lazım sonuçta herkese önerilmiyor havuz sistemi gerekli gördüyse bence devam et tabi maddi yönden uygunsanız.diyelim ki ilk denemen negatif olacak sonra pişman olacaksın ve aynı paraya hatta daha fazla paraya mal olacak birde stresi sıkıntısı cabası.bende acıbadem memorial arasında gidip geliyorum bizde ki sebep eşimin hareket ve morfolojisi

canım aynen öyle dediğin gibi daha maliyetli de olabilir işlemlerim ama bu benim için bir deneme olacak ve ben bir deneme ile üç deneme parası ödeyeceğim ve bunun da tutmama ihtimali aynı sonuçta tutmazsa tekrar denemek durumunda kalacağım düşün yani sen

yüzlerce insan var tüp bebek yaptıran yumurtalık rezervi az olup tüp bebek yaptıran vs. herkes acıbademe yaptıramıyor sonuçta ya da bir kaç yıl öncesine kadar olmayan yöntemlerden bahsediyoruz tıp o kadar farklı bir dünya ki zemin kaygan dün süper dedikleri bugün kötü, dün asla yapmayın dedikleri bugün harika. Örneğin bu genetik tarama işlemi çok mantıklı geliyor kulağa ama küçükçük embiryodan biyopsi yapıyorlar bunun riski nedir yarın öyle bir uygulama çıkar ki biyopsi ile yapmak zararlı bu uygulama daha sağlıklı diye ve tabi maddi açıdan katlanarak rutine bindikçe ucuzluyor malum sadece tüp bebek tedavisi ne kadar maliyetliydi ilk başlarda daha mikroenjeksiyon falan filan yokken bile yani

uzun lafın kısası kafamda deli sorular ama asla kendimin cevaplayamayacağı doktordan başkasına güvenme şansım yok ama manevi maddi kendim için en mümkün olanını tercih etmek durumundayım

Kızlar bende 24 şur yani cgh yaptırmak zorundayım.acıbademden fiyat istedim ama hala aramadılar.fiyatı nedir? Histereskopi yapıp rahme çizik atıyolar mı? Acıbademin histereskopi fiyatı nedir? İlk tup bebek 6250 dediler ama histereskopi, cgh, intralipid serum fiyatını soylemediler.bilen varsa çok sevinirim.

Kızlar bende 24 şur yani cgh yaptırmak zorundayım.acıbademden fiyat istedim ama hala aramadılar.fiyatı nedir? Histereskopi yapıp rahme çizik atıyolar mı? Acıbademin histereskopi fiyatı nedir? İlk tup bebek 6250 dediler ama histereskopi, cgh, intralipid serum fiyatını soylemediler.bilen varsa çok sevinirim.

sonuç ne oldu yolladıysanız kactane doktorunuz kımdı

merhabalar aynısını bendende ıstedıler kesın sonuc ıcın yaptırdınızmı sızde

Back
X