Tüp Bebek Merkezi'nden ne bekleriz?

wioLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
25
0
86
Bursa
Başarı,ilgi,bilgi,tecrübe,güleryüz,uygun fiyat,reklam?
Baktığım zaman kriter olarak çoğu zaman fiyatın etkili olduğunu görüyorum ve buna üzülüyorum

evet arkadaşım haklısın ama malum pahalı tedaviii baştan sona hep fiyatlar yükseliyo bu hastalık insanı manen yıktığı gibi malesef maddi olarak da çöküntüye uğratıyo insan hadi bi daha denim hadi bi aşılama daha tmm bıraktım ama hadi bi tüp denemesi daha bu son derken malesef uçurum oluyo benim için maddi kısmı önemli gerçekten çünkü bütçem belli açıkcası bi merkeze gittiğim zaman bu sorunu onlarda yaşamış gibi onlarda gebelik için uğraşmış gibi anlamalrını bekliyorum o duyguyu bana yansıtmalarını istiyorum açıkcası bilemiyorummmmm hastalık gibi yorum da zorrr

size katılıyorum bence tüp bebek merkezindeki çalışanlar kendilerini hastalarının yerine koymalılar işlerini yaparken çok titiz davranmalılar ve en önemlisid e anlayışlı ve güler yüzlü olmaları oaraya gidenlerin umutlarıyla oynamamalılar nasıl olsa parayı aldık gerisi önemli değil diye düşünmemeliler daha bunun gibi birçok beklentimiz var dilerim allahtan herkesi iyi merkezlerle ve doktorlarla karşılaştırsın

gitiğim hastanede bir fatma hemşirem var kadıncağızın akşama kadar yakasından düşmüyorum ve bana bıkmadan usanmadan cevap veriyo allah ondan razı olsun keşke hepsi onun gibi olsa bu güne kadar 15.milyar para harcadık bu yola inş artık bir sonuç alırız herkese başarılar diliyorum

valla öcelikle başarı beklerim...sonrasında tabi ilgi alaka uygun fiyat güven güler yüz beklerim en önemlisi bana moral verecek insanlar beklerim karşımda...ki benim gitiiğim merkez öle bir yer.ben olsam onların yerinde kendime katlanamazdım...

başarı oranı
bilgilendirme
kişiye özel tedavi planı
güler yüz, empati
ama bunları belirlerken ekonomik koşullar insanı maalesef daha çok etkiliyor.Şu an başlamak için can atıyorum mesela ama beklemek zorundayım.Sıkıntılar bizleri teğet geçmiyor((((

ilk önce güven beklerim doktoruma şartsız güvenmeliyim
ikincisi değer verilmek isterim çünkü zor bir aşamadayız özel ilgilenildiğimi hissetmek isterim
başarılı bir ekip isterim kendilerini övmemeliler hastaları konuşmalı
bilgilendirilmek isterim anlayacağım dilden konuşmalılar
sabır isterim çünkü zor biriyim
hasta olarak ne istediğim belli boşuna vaadlerde bulunmamalılar
son olarak maddiyata bakarım çünkü sonunda anne alabileceksem ne önemi varki paranın ama enayi hasta yerinede koydurmam kendimi bilirim neyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…