Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp Bebek yaptıran Arkadaşlar;
Burda sadece nerde tüp bebek yaptırdığınızı,fiyatını ve tutup tutmadığını yazarsanız çok sevinirim.Tüp Bebeğe yeni başlayacak olan arkadaşlar en doğru olan merkezi seçerler böylece.Herkese ii bir bilgi olur. :uhm:
slm bende Kasım 2007 de MEDİCAL PARK BAHÇELİEVLERDE DOÇ. DR. SELMAN LAÇİN' de yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama malesef sonuç negatif oldu.Ben malesef doktorumdan memnun kalmadım. Sonucu öğrendikten sonrta malesef doktorla görüşebilmek için biraz uğraş vermek zorunda kaldım. Geçirdiğim işlemler hakkında bilgi verilmedi. Bende ilk denemem olduğu için hiç bir şey sormadım.Şimdi gittiğim doktorlara işlemlerim hakkında hiç bir şey söyleyemiyorum.Çünkü sadece embriyolarımın kaliteli olduğu tutmamasına beklemediğini söyledi doktorum.Neden olmadı diye herhangi bir araştırma yapalım demedi.Anlayacağınız ben yeni doktor aramaya başladım.Öncelikli olarak herşeyi anlatan kötü bir şeyde olsa bunu söyleyen ve yakından ilgilenen bir doktor istiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin
transfer günü ile birlikte bu gün transferimin 10. günüydü. çok ağrım vardı. test yaptırdım.3,8 çıktı. tutmamışmı sizce .dr. 2 gün sonra tekrar test yaptır dediböyle birşey duydunuz mudeğer yükselir mi?
Arkadaşlar birşey soracaktım diyelimki tüp bebek yaptırmaya karar verdik ben yumurta takibimi ve aşılamamı özelde ücretle yaptırdım. Şimdi tüp bebekte emekli sandığının olanaklarından yararlanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor.
türlü ya kafayı yicem bende de tık yok .ağrı olması tutuyor anlamındaymış.