• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ve Başari Oranlari

biozard

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
1.009
8
116
İstanbul
Tüp Bebek yaptıran Arkadaşlar;
Burda sadece nerde tüp bebek yaptırdığınızı,fiyatını ve tutup tutmadığını yazarsanız çok sevinirim.Tüp Bebeğe yeni başlayacak olan arkadaşlar en doğru olan merkezi seçerler böylece.Herkese ii bir bilgi olur. :uhm:

Tüp Bebek yaptıran Arkadaşlar;
Burda sadece nerde tüp bebek yaptırdığınızı,fiyatını ve tutup tutmadığını yazarsanız çok sevinirim.Tüp Bebeğe yeni başlayacak olan arkadaşlar en doğru olan merkezi seçerler böylece.Herkese ii bir bilgi olur. :uhm:

Tedaviden iyi sonuç alanlar, hamişler buraya pek uğramıyor galiba :enbuyukkk::enbuyukkk:,

arkadaşlar merhabaa.s..ben çapa tıp fakültesinden tüp bebek raporu çıkardım.3 negatif aşılamadan sonra.daha sonra istanbul cerrahi hastanesinde tüp bebek işlemim yapıldı.tüp bebek işlemi 2300 dolardı.1000 dolarını devlet ödedi.tedavide kullanılan ilaçların %80inin de devlet karşıladı.ilaca da yaklaşık 50falan ödedim.şu an 6 haftalık hamileyim.:nazar:ilk tüp bebek denemem olumlu oldu,darısı sizin başınıza inşallah.:asigim:sabır isteyen bir süreç fakat sonuçalrı buna dğiyor sevgiler

Selam arkadaslar.Bende ilk tup bebek denememi Izmir Kent Hastanesinde yaptirdim.1750 YTL KENTE verdik.Ilac paralari maastan kesilecek.Henuz kesilmedi ama 500 civari.Subat sonunda negatif sonuc aldik.Embriyolar 1. kaliteydi ama olmadi ikinci denemeyi de orda yaptiracagim.

slm arkadaşlar ben MEDİCAL PARC BAHÇELİEVLERDE PROF.DR KADİR SAVAN VE DR.LATİF KÜPELİOĞLU NUN ekipliğini yaptığı tüpbebek merkezinde yaptırdım pco hastasıyım kısa protokolde ve ilk tüp bebek denemmde HAMİLE kaldım .ekipteki hemşiresinden tudunda anestezi uzmanına hastabakıcısına ve dr um SERKAN ORAL beye çok çok teşekkürler hastalarıyla oldukça yakından ilgileniyorlar , hepsi güler yüzlü ve oldukça yardımcı oldular GATA dan rapor çıkardım 2250ytl hastane ücreti tuttu onuda tedavi sürecinde 3 taksitle ödedik ilaçlarımın %80 ni devlet ödedi 500 ytl kadar ilaç ücreti ödedim ekipten ve merkezden çok memnun kaldım tavsiye ederim

slm bende Kasım 2007 de MEDİCAL PARK BAHÇELİEVLERDE DOÇ. DR. SELMAN LAÇİN' de yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama malesef sonuç negatif oldu.Ben malesef doktorumdan memnun kalmadım. Sonucu öğrendikten sonrta malesef doktorla görüşebilmek için biraz uğraş vermek zorunda kaldım. Geçirdiğim işlemler hakkında bilgi verilmedi. Bende ilk denemem olduğu için hiç bir şey sormadım.Şimdi gittiğim doktorlara işlemlerim hakkında hiç bir şey söyleyemiyorum.Çünkü sadece embriyolarımın kaliteli olduğu tutmamasına beklemediğini söyledi doktorum.Neden olmadı diye herhangi bir araştırma yapalım demedi.Anlayacağınız ben yeni doktor aramaya başladım.Öncelikli olarak herşeyi anlatan kötü bir şeyde olsa bunu söyleyen ve yakından ilgilenen bir doktor istiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

ben memorialda tüp bebek denedim ama sonuç negatif doktorum benimle yakından ilgilendi bir hafta önce yine aradı nasılsın ne zaman geliyorsun diye ama ben tekrar semra kahramana gitmeyi
düşünmüyorum geçen sene 6 milyar ödedim rapor falan olmaksızın herşey özel.hastanesi ekibi hemşireleri personeli çok iyi ama ben şansımı başka yerde deneyecegim

vezikül çok özel olmazsa neden semra kahramana gitmek istemediğini öğrenebilirmiyim.Ben bir daha ki denememde ona gitmeyi düşünüyorumda. Birde kendisi birebir ilgileniyomu hastalarıyla çünkü ben kesinlikle ilgili ve herşeyi anlatan bir doktor istiyorum. Aklımda sorular kalmasın gerçekten sonuna kadar güvenebileceğim bir doktor olsun istiyorum. Cevap verirsen sevinirim.

slm bende Kasım 2007 de MEDİCAL PARK BAHÇELİEVLERDE DOÇ. DR. SELMAN LAÇİN' de yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama malesef sonuç negatif oldu.Ben malesef doktorumdan memnun kalmadım. Sonucu öğrendikten sonrta malesef doktorla görüşebilmek için biraz uğraş vermek zorunda kaldım. Geçirdiğim işlemler hakkında bilgi verilmedi. Bende ilk denemem olduğu için hiç bir şey sormadım.Şimdi gittiğim doktorlara işlemlerim hakkında hiç bir şey söyleyemiyorum.Çünkü sadece embriyolarımın kaliteli olduğu tutmamasına beklemediğini söyledi doktorum.Neden olmadı diye herhangi bir araştırma yapalım demedi.Anlayacağınız ben yeni doktor aramaya başladım.Öncelikli olarak herşeyi anlatan kötü bir şeyde olsa bunu söyleyen ve yakından ilgilenen bir doktor istiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

canım çok üzüldüm ilk denemende olmayabilir tabii bende çok dr aradım çok değiştirdim ama şuanda medical parc da SELMAN LAÇİN İN ekibi yok KADİR SAVAN ve LATİF KÜPELİOĞLU NUN ekibi var ve ben çok memnun kaldım benimle beraber transferi olan arkadaşlarla telefonla da görüşüyorum o gün benle beraber 7 kişiye transfer yapıldı ve sonuçları pozitif çıkmış artık şans mı dersiniz yoksa dr becerikliliğimi bilemem hastaneden önce ekip çok önemli ona çok dikkat edin nereye hangi tüpbebek merkezine giderseniz gidin önce dr unuza sonra ekibinze güvenin hastanenin IVF BÖLÜMÜ içinize sinsin

Arkadaşlar birşey soracaktım diyelimki tüp bebek yaptırmaya karar verdik ben yumurta takibimi ve aşılamamı özelde ücretle yaptırdım. Şimdi tüp bebekte emekli sandığının olanaklarından yararlanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor.

transfer günü ile birlikte bu gün transferimin 10. günüydü. çok ağrım vardı. test yaptırdım.3,8 çıktı. tutmamışmı sizce .dr. 2 gün sonra tekrar test yaptır dediböyle birşey duydunuz mudeğer yükselir mi?

merhaba canım.ben de test konusunda kendimi zor tutuyorum.ama dayanmaya çalışıyorum.nette okuduklarıma göre değerin 5 i geçerse gebe oluyomuşsun az önce öğrendim.ama daha iki günümüz var yükselir inşallah.dualarım seninle.

transfer günü ile birlikte bu gün transferimin 10. günüydü. çok ağrım vardı. test yaptırdım.3,8 çıktı. tutmamışmı sizce .dr. 2 gün sonra tekrar test yaptır dediböyle birşey duydunuz mudeğer yükselir mi?

daha çok erken canım iki gün sonra tekrar yaptır eğer gebelik varsa sürekli yükselir ger iki günde bir istiyorlar zaten b hcg testini hamileysen 12.gün değerin çok daha yüksek çıkar inş bebeğin tutunmuştur güzel haberlerini bekliyoruzz boll şanslarr

türlü türlü sanırım 2. sayfada birisi gün gün değerlerimizi karşılaştıralım diye konu açmış oraya baktın mı?

Arkadaşlar birşey soracaktım diyelimki tüp bebek yaptırmaya karar verdik ben yumurta takibimi ve aşılamamı özelde ücretle yaptırdım. Şimdi tüp bebekte emekli sandığının olanaklarından yararlanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor.

bende aşılamalarımı özelde yaptırdım tüpbebek için üniversite araştırma hastanelerinden ve devlet hastanelerinden infertilite raporu alacaksın ama dr unun sana aşılama yaptığına ve sonucun negatif olduğuna dair rapor vermesi gerekiyor sonrasında 3 uzman dr un imzasıyla onaylanıyor diye biliyorum benim özel dr um GATA da prof .dü raporumu GATA dan kendisi çıkardı yani ben bu tür prosodürlerle uğraşmadım dr un üniversite yada devlet hastanesinde çalışıyorsa çıkartman daha kolay olur kolay gelsinn

doktora kafana takılan sorularını sorabilirsin.tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama çok arım vardı. dayanamadım. herhalde doktorun dediği gibi biraz daha dayanıp 12. gün de yaptıracağım

Back
X