ruyass47 Allah'ım sen nasip et tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Eylül 2014 675 624 323 31 6 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyass47 #1 Daha ónce 3çocuğumu kaybettim doktorum tüp bebek önerdi. Bilgisi olan var mi nerde yaptırmalıyım ??
V vessel Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 23 9 38 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyass47 #2 canım ALLAH SANA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN İNŞALLAH....bende bu ay ilk defa yaptırıcam araştırıyorum hangi şehirdesin
canım ALLAH SANA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN İNŞALLAH....bende bu ay ilk defa yaptırıcam araştırıyorum hangi şehirdesin
ruyass47 Allah'ım sen nasip et tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Eylül 2014 675 624 323 31 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyass47 #3 vessel .!.: canım ALLAH SANA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN İNŞALLAH....bende bu ay ilk defa yaptırıcam araştırıyorum hangi şehirdesin Genişletmek için tıkla... amin canım cümlemize ins. Mardindyim doktorum volkan baltacıyı önerdi araştırdığım kadarıyla iyi bi doktora benziyor.
vessel .!.: canım ALLAH SANA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN İNŞALLAH....bende bu ay ilk defa yaptırıcam araştırıyorum hangi şehirdesin Genişletmek için tıkla... amin canım cümlemize ins. Mardindyim doktorum volkan baltacıyı önerdi araştırdığım kadarıyla iyi bi doktora benziyor.