Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek merkezlerinde tedavi ücretleri

weeby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
8
0
36
Muğla
İzmirde özel hastanede tüp bebek yaptırmak istiyoruz. bu ikinci denememiz olacak birinci denememizi devlet hastanesinde yaptırdık 900 ilaçlara ve tüp bebek içinde 450 tl ödedik. Memurum özelde rapor alarak yaptırmayı düşünüyoruz. acaba ne kadar tutar özel hastanede ilaç ve tedavi ücreti ( devlet ne kadar karşılıyor ) Kısacası özel tüp bebek merkezinde yapılan ve devletin karşıladığı tedavi ücretini öğrenmek istiyorum. yaptıranlar cevaplarsa sevinirim. Ayrıca izmirde hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz.

canım öncelikle geçmiş olsun...
1-hangi merkezde yaptıracaksın bu önemli.çünkü yaptırdığın merkezin sgk ile anlaşması olmayabilir.
2-tüp bebek raporu ve ilaç raporu var.tüp bebek raporunu ünv. hastaneler verir. sadece oradan alabilirsin...eğer tüp bebek raporu alırsan ilaç raporuda buna dahildir.
3-ilaç raporunu herhangi bir kadın doğumcu yazabilir ama ilçta ne yazık ki belli kota var. yani 1000 ünite ilaç alabileceksin zaten puregonlar bu kotayı doldurur.örnek verirsem 2000 tl ilaçların tutarsa 800-1000 tl arası devlet öder...geri kalanı cepten...ayrıca bazı ilaçlarda fark çıkar...ilaç raporu almaktansa eczaneyle anlaşıp geliş fiyatından ilçaları almak en mantıklısı...
4-sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde 4500 tl civarında olan tedavi ücretinde devlet 2700-3000 arası karşılar...geri kalanı cepten...ama merkezden merkeze değiştiğini göz ardı etmemek gerek...sevgi ve duayla...

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.ben öğretmenim ondan dolayı rapor hakkımı kullanmak istiyorum.raporum ege tepecikte çıkartıcam.hangi tüp bebek merkezini gidiceğimi karar vermedim.şuanda araştırıyorum..kararsız kaldım.ALLAH yardımcımız olsun..

eger istanbulda yaptırmayı dusunuyorsan Çamlıca Erdem hastanesinde 2500 tl,raporla 1250 oduyosun,birde yazılan ılaçların yarısı kadarını sanırım.Hala degişmediyse tabi,biz orada yaptırdıkta :)

Back
X