Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız okadar da söyledin bana ama evde varya dayanamadım...moralim biraz bozuldu ama napim bu merak varya ....çatladım sanki bi bekle günün dolsun ama yok olurmu al işte...hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa onu yaşıycaz...ama inş bebişlerim bana sıkı sıkı tutunmuşturrrrr.........mapavrılı nıye yaptın neyse hıççç moralın bozma genelde çıkmıyo hıç yapmamış gıbı sakın gununu bekle canım ınş sonucun guzel olacakkkk
denizzzzzzz ben aptalım dayanamadım idrar tahlili yaptım..8.günüm bu gün ama tek çizgi çıktı.yapmıycaktım aslında ama dayanamadım çok moralim bozuldu...üzülmüycektim daha erken çıkmaz diye ama ya olmazsaaaaa...çok moralim bozuk yaaaaaa...o kadar da yapma dediler bana ya nekadar meraklıyım bennnn....yaaaaaa
cuma yapcam kan tahlilini zaten...11.günüm oluyo çıkar zannedersem..yerim senin psikolojini kız psikolojimi kaldııııı......ben ben olmaktan çıktım 3 aydır..dur hemen psikolojimi düzeltiyom .bende eminim canım ben hamileyim ben hamileyim....kötü düşünmüycem..kız eşim yazık her akşam geliyo idrar tahlili sakın yapma diyo..ama sen yapmışsındır dayanamazsın diyo iyi tanımış beni....bende yapmadım diyom:1no2:nys sende öyle çok dirdeleme araştır güzel güvenilir bi yer bul ..ben hiç araştırmadım bi kişinin lafıyla gittim..sonra bismillah de gir bakalım bu yola rabbim verir o kul hakkı yiyen insanların cezasını..merak etmeyin...
ya nasılmış daha çok şişer senin o karnındelikafaduldennys şaka bi yana doğru söylüyosun bu zamanda en büyük destek eşlerimiz..benim eşim asla ve kata ev işi yapmaz..hatta çok dağınıktır ama dün akşam çok şaşırdım bulaşık yıkıyodu sabunsuz süngeri eline almış bişeler yapıyo.bende gizlice onu seyrettim.anladımki bi evladı olsun diye herşeyi yaparmış.ama insanın elinde değil ister istemez düşünüyosun canım..inanki eşime ben hamileyim dediğim anı nasıl bekliyorum bilemezsin...
geçen gün bizde aşılama için ist. tüp bebeğe gittik....
eşim tutturdu ben istemiyorum diye....nerden bilicem benim spermimi kullandıklarını diyo....
ikna edene kadar canım çıktı...biz onlara güveniyoruz gerisi onların vicdanına kalmış artık...
bu işi resmen ticarete dönüştürdüler.....gerçekten benimde aklıma bin türlü şey geliyo....
geçen gün bizde aşılama için ist. tüp bebeğe gittik....
eşim tutturdu ben istemiyorum diye....nerden bilicem benim spermimi kullandıklarını diyo....
ikna edene kadar canım çıktı...biz onlara güveniyoruz gerisi onların vicdanına kalmış artık...
bu işi resmen ticarete dönüştürdüler.....gerçekten benimde aklıma bin türlü şey geliyo....
deniz sen hangi merkezde başlıyorsun tedavine istanbul tüp bebek mi