Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Merkezlerine Güvenmeli miyiz?

denizzzzzzz ben aptalım dayanamadım idrar tahlili yaptım..8.günüm bu gün ama tek çizgi çıktı.yapmıycaktım aslında ama dayanamadım çok moralim bozuldu...üzülmüycektim daha erken çıkmaz diye ama ya olmazsaaaaa...çok moralim bozuk yaaaaaa...o kadar da yapma dediler bana ya nekadar meraklıyım bennnn....yaaaaaa

mapavrılı nıye yaptın neyse hıççç moralın bozma genelde çıkmıyo hıç yapmamış gıbı sakın gununu bekle canım ınş sonucun guzel olacakkkk

mapavrılı nıye yaptın neyse hıççç moralın bozma genelde çıkmıyo hıç yapmamış gıbı sakın gununu bekle canım ınş sonucun guzel olacakkkk
kız okadar da söyledin bana ama evde varya dayanamadım...moralim biraz bozuldu ama napim bu merak varya ....çatladım sanki bi bekle günün dolsun ama yok olurmu al işte...hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa onu yaşıycaz...ama inş bebişlerim bana sıkı sıkı tutunmuşturrrrr.........

denizzzzzzz ben aptalım dayanamadım idrar tahlili yaptım..8.günüm bu gün ama tek çizgi çıktı.yapmıycaktım aslında ama dayanamadım çok moralim bozuldu...üzülmüycektim daha erken çıkmaz diye ama ya olmazsaaaaa...çok moralim bozuk yaaaaaa...o kadar da yapma dediler bana ya nekadar meraklıyım bennnn....yaaaaaa

canım benim daha çok erken
bide biz normal yolla hamile kalmıyoruz ki bizşim gibilerin idrar testinde çıkması öok zor olmadı 2 gun daha bekle kan testi yapalım canım benim
lütfen hemen umutsuzluğa kapılma
ben senden guzel haber alacagıma eminim tatlım
sakın uzulme bak etkilemesin seni psikoljini

cuma yapcam kan tahlilini zaten...11.günüm oluyo çıkar zannedersem..yerim senin psikolojini kız psikolojimi kaldııııı......ben ben olmaktan çıktım 3 aydır..dur hemen psikolojimi düzeltiyom .bende eminim canım ben hamileyim ben hamileyim....kötü düşünmüycem..kız eşim yazık her akşam geliyo idrar tahlili sakın yapma diyo..ama sen yapmışsındır dayanamazsın diyo iyi tanımış beni....bende yapmadım diyom:1no2:nys sende öyle çok dirdeleme araştır güzel güvenilir bi yer bul ..ben hiç araştırmadım bi kişinin lafıyla gittim..sonra bismillah de gir bakalım bu yola rabbim verir o kul hakkı yiyen insanların cezasını..merak etmeyin...

cuma yapcam kan tahlilini zaten...11.günüm oluyo çıkar zannedersem..yerim senin psikolojini kız psikolojimi kaldııııı......ben ben olmaktan çıktım 3 aydır..dur hemen psikolojimi düzeltiyom .bende eminim canım ben hamileyim ben hamileyim....kötü düşünmüycem..kız eşim yazık her akşam geliyo idrar tahlili sakın yapma diyo..ama sen yapmışsındır dayanamazsın diyo iyi tanımış beni....bende yapmadım diyom:1no2:nys sende öyle çok dirdeleme araştır güzel güvenilir bi yer bul ..ben hiç araştırmadım bi kişinin lafıyla gittim..sonra bismillah de gir bakalım bu yola rabbim verir o kul hakkı yiyen insanların cezasını..merak etmeyin...

canım az daha sabret lütfen ve canını sıkma. bizler bu süreçte eşlerle birbirimize
destek olmalıyız. psikolojilerimize de sahip çıkacagız. bende bakalım aynen burda okuduklarımla beraber bismillah dedim içeri girdim. Bakalım bu hafta regli olursam kontrollerime başlayacagım. sana sakin ol diyorum ama daha benim sürecim başlamadı bile ben bile karın şişliğinden ölücem.

ya nasılmış daha çok şişer senin o karnındelikafaduldennys şaka bi yana doğru söylüyosun bu zamanda en büyük destek eşlerimiz..benim eşim asla ve kata ev işi yapmaz..hatta çok dağınıktır ama dün akşam çok şaşırdım bulaşık yıkıyodu sabunsuz süngeri eline almış bişeler yapıyo.bende gizlice onu seyrettim.anladımki bi evladı olsun diye herşeyi yaparmış.ama insanın elinde değil ister istemez düşünüyosun canım..inanki eşime ben hamileyim dediğim anı nasıl bekliyorum bilemezsin...

ya nasılmış daha çok şişer senin o karnındelikafaduldennys şaka bi yana doğru söylüyosun bu zamanda en büyük destek eşlerimiz..benim eşim asla ve kata ev işi yapmaz..hatta çok dağınıktır ama dün akşam çok şaşırdım bulaşık yıkıyodu sabunsuz süngeri eline almış bişeler yapıyo.bende gizlice onu seyrettim.anladımki bi evladı olsun diye herşeyi yaparmış.ama insanın elinde değil ister istemez düşünüyosun canım..inanki eşime ben hamileyim dediğim anı nasıl bekliyorum bilemezsin...

allahın izniyle o gunlerde gelicek hepimiz için
bende dagınıgım eşim topluyor ama eşimi bir görsen tam karizma dışardan ağır mı agırdır :) allahtan o konuda bana yardımcı oluyor baktı kadın yapamıyor heheh
bide biliyor musun su tedaviye başlamadan bir mucize olmasını istiyorum bu ay
belki kendiliğinden hamile kalsam ne guzel olurdu ama benim problemim eşimden dolayı
3 ay önce varikosel ameliyatı oldu
en son merkezle anlaşmaya gittiğimizde sperm testi istediler sadece 50 tane bulunmuş
halbuki ameliyattan önce 100,000ml idi
keşke ameliyatı olmasaydı

geçen gün bizde aşılama için ist. tüp bebeğe gittik....
eşim tutturdu ben istemiyorum diye....nerden bilicem benim spermimi kullandıklarını diyo....
ikna edene kadar canım çıktı...biz onlara güveniyoruz gerisi onların vicdanına kalmış artık...
bu işi resmen ticarete dönüştürdüler.....gerçekten benimde aklıma bin türlü şey geliyo....

ya arkadaşlar bende aynı şeyi düşünüyorum başarı artsın diye başka embriyo kullanmak.

peki embriyo aşamasında dna testi yapılmıyormu ? Birde şunu söyleyin biz bebeğe dna testi yaptıracağız ve aksi olursa dava ederiz. tabi tuttuktan sonra yoksa ilgilenmezler.

arkadaşlar böle bişi kolay kolay mumkun değıl bızım ulkemızde..........ozellıkle isim yapmış yerler böle bır rıskı almaz bunu açoıklıyolsar .......zaten başlka donasyon ısteyenler gıdıyo kıbrısa..........içini böle karışıksa adım atmanız doğru olmaz brnce guvenmek çok onemlı merkeze........guven veren yere gıdın mutlaka...........ve benım kaç arkasdasımın bebeği bebeklerı var bu yolla rabbım belkıde şuphelerı kaldırmak içın...öle benzetmışkı tıpatıp ya babası ya annesu...........içinşiz rahat ols bu işler o kadar kolaty değıil..........vera bbım ıyı guvenlı merkezler yonlendoırsın......bızlerııııııııııııııı...................inş...hayırlı sonuçşlarrrrrrrrrrrrr

ah be güzelim öyle bişe nası olur..türkiyede yasak böyle şeyler...adamı anaasından doğduğuna pişman ederler..hiç bir merkezde böyle bir riski almaz...tabi karışmazsa ...zaten olsa bile ne kadar dava açarsan aç sonuçta başkasının çocuğunu doğuruyosun....allahım sen koru ....konuşmak bile kötü..çocuğum olsun istiyorum çok fazla ama helalimden eşimden...tabikiiii...

bence de paranoyak oluyor.... en iyisi dusunmeden pek fazla allaha havale etmek herseyi. rabbim herseyin hayırlısını versin o kararlamıştın en guzelini demek....

yoksa onu dusun bunu dusun isin icinden cikamaz insan yaaahuuuu fisfisfis

bu iş demekki tamamen para tuzağına dönüşmüş Allahın vereceği can için insanları sömürmeleri çok yanlış tüp bebek merkezlerinin mantar gibi bitmesi bundan demekki ben yinede çok güvenli merkezler var diyorum bu konuda öncü olan iso belgesi almış kaliteli zaten bu forumlardada herkes bahsediyor iyi araştırılmalı ve önceden tüm parasal konular konuşulmalı sonradan süpriz bi fatura çıkmasın ...

geçen gün bizde aşılama için ist. tüp bebeğe gittik....
eşim tutturdu ben istemiyorum diye....nerden bilicem benim spermimi kullandıklarını diyo....
ikna edene kadar canım çıktı...biz onlara güveniyoruz gerisi onların vicdanına kalmış artık...
bu işi resmen ticarete dönüştürdüler.....gerçekten benimde aklıma bin türlü şey geliyo....

kızlar olmaz öyle şey. düşünsenize farzedelim oldu ama babayla hatta seninle bir benzerliği yok ve genetik test yaptırdınız. gazetelere düşer batar mahvolurlar. ben de ist tüp bbeğe gittim görüşmeye bir beyin çıkmamış ameliyatta da spermi dr 2. ameliyata gerek yok donasyon pasaportlarını hazırlasınlar vize vs biz alırız artık o ay nereye gidiyorsam bulgaristan mı yunanistan mı orada yaparız diyordu.

bende bahcecide yaptırıyorum hakkında çok idda var yok doktor ilgilenmiyor yok o yok bu hakketten öyle ama size bilgi verilmiyor aman istemiyorum zaten benim ilk mustafa bahceci muayne etti
sonra 2 kere ali mesut bey mustafa beyin partneri takibi o yapıyor-du
ama son iki muayneyi narkozla yaptırmam gerekiyordu karından pek anlaşılmadı yumurtalar o zaman o gün toplama yapan doktor kimse o dediler bozuldunm ama çaktırmadım ama doktor çok iyi çıktı 2 kere narkozla ben muayne etti yarında o doktor toplama yapacak.. bugün merkezde beni gördü diyo iki kızın olursa birini oğluma ver tamammı tamam dedim :) benimde ilki tutmayınca hemen genetik test yapıldı bana kromozonlar sayıldı ve folik asit ve b12 yapıldı bu testlere inanılmaz para gitti ama degdi bişide çıkmadı ama çıkabilirdi de

kizlar ben hollandada yasiyorum burda 6 kez hormon tedavisi 3 kez asilama iki kezde tup bebek tedavisi gordum birinci tup bebek tutmamisti ikincide dusuk oldu derken 3 cu kendiligimden hamile kaldim oda dustu bu kadar sikintidan sonra turkiyede olmayi dusundum tedavi uzun bir arastirmadan sonra cok unlu bir hastaneden randevu aldim randevuya vardigimda cogu bayanlarin dedigi surati asik insanin yuzune bakmayan bir doktor cikti karsima ustune basa basa cocuk bir sekilde oluyor bende ama dusuyor bununla ilgilenin dememe ragmen hic bir test yapilmadan tup bebek tedavisine baslandi tuttu tedavi 4 duz gebelik olustu ama maalesef teker teker biraz araylan kaybettim onlari ayni doktor kurtaj yapti beni sitem ettim neden bakmadin arastirmadin deyince sen merak etme ben kurtajla aldigim bebege bakarim sorun neymis bi daha geldiginde onlemini aliriz bu kadar islem bana 6 milyar odetti hastaneye dondum hollandaya beni ariyacaklardi aramadilar ben aradim onlari hani ne yapmislar sonuc ne diye bana dedikleri bugun gibi kulagimda bebegi arastirmadan cope atmislar nedenini 200 binlire arastirma parasi vermemisim ki bunu benden isteyen olmadi uzattim biraz arkadaslar kusura bakmayin ama gelde guven bir daha bu hastaneye !!!! o kadar umudum yikilmistiki 3 sene surdu atlatmam korkularimi ankarada denemek icin gittim yine cok unlu bir merkez bu seferde iyi niyetli gozuken ama kafasini karabaliktan kaldiripta sende kimsin diyecek kadar vakti olmayan bir doktor cikti karsima hadi gelde topladigin guvenle basla neyse baslattik sureci bana kilo ver dedi 10 kilo kadar oyle gel dedi dondum hollandaya verdim kilolari tekrar gittigimde bu isin artik para tuzagi oldugunu anladim doktorun bekleme salonunu ufaltmislar butun koridorlardaki odalari hastalara kirayla konaklayabilmeleri icin cift kislik odalar konumuna getirmisler siram geldiginde doktor beni taniyamadi kilo verdigimi soyleyince dudakaltindan yanindakiyle gulustuler inanin kafamdan asagiya kaynar sular dokuldu bi ciktim o odandan bir daha donmedim oraya hadi kizlar bu kadar seyden sonra gelde guven birine !!! nihayetinde burda hollandada gordum dorduncu tup bebek tedavimi test gunum ayin 17 sinde bakalim hayirlisi insallah bebis tutunmustur bu kadar eziyetten sonra kavusurum yavruma dualarinizi esirgemeyin !!!

Back
X