Tüp bebek mi aşılama mı

Çok doğru bende tüp bebekte karar kıldım gerekirse telefonumu satıcam

Amin inşallah canım haftaya gidicez çok heycanlıyım ilaçlarlar içindeyse bi şekil halletmeye çalışıcam

Çok teşekkür ederim bende tüp bebekte karar kıldım aşılamada sonuç alan sadece bi kaç kişiyi gördüm

15 günde bitiyor tüp bebek süreci diyolar 2 ay nasıl oldu bide bana 55 dediler
Merhaba ben şuan transfer sonucu bekliyorum yani henüz çok yeni bu süreci geçirdim Allah inşallah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin aşılama vakit kaybi diyenlere full destek tüp bebek için maddi olarak hazır olmanız ve merkeze ayrıntılinolarak sormanızi öneririm arkadaşlarin verdikleri fiyatlar geçmiş aylardan şuan siz güncel halini biliyorsunuz muhtemelen bu fiyata ilaçlar dahil değil embriyo dondurma ücreti ekstra alınıyor bazı tahliler içinde para vermek gerekebilir bunlara gittiğiniz merkeze göre değişebilir bunları iyice sorun inşallah yolun sonunda hepimiz evlat sahibi oluruz

İki ay kısmı şöyle taze transfer 15gunde biter dondurulmuş olursa rahim dinlendirme yapılıyor

15 günde bitiyor tüp bebek süreci diyolar 2 ay nasıl oldu bide bana 55 dediler
Herkesin süreci ayrıdır. 55 i ne zaman dediler? Benim gittiğim merkez mayısta 32 idi bakın mayısta diyorum. Kasımin son günlerinde bi hastadan duydum muayene gittiğimde suan 58 bin olmuş. MAyis ayındaki ücret ile su anı karsilastirmayin

Selam canım,

Öncelikle rabbim sana bana ve isteyen herkese anneliği nasip etsin.

Bütün testlerinizi yaptınızmı?

İkinizin tam kan testleri
Sperm testi
Vajinal ultrason
Rahim hsg

Eğer durumunuz müsaitse direk tüp bebek yaptırın.

Aşılamanın tutma şansı daha az.

Tahlillere 12 bin tl verdik tüp bebek fiyatı da 55 dedi ilaçlarda sanırım 15 20 tutuyor öyle okudum hep yine bilgi veririm teşekkür ederim

Evet hepsi yapıldı teşekkür ederim yarın sabah tüp bebek sürecim başlıyor

2asilama yaptırmış ve şuanda da tüp bebek yaptıran biri olarak kesinlikle tüp bebek.cok pişmanım gözumde büyütüp aşılama ile oyalandigima aynı ilaçları ,iğneleri kullaniyosun aşılamada ve olasılık dusuk

Perşembe transferim var benimde bende direk tüp bebek yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…