Tüp Bebek mi Doğal Yolla mı gebelik

ecemmm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
13
0
1
29
Kızlar selam,
1 buçuk yıl içerisinde denediğim her ay hamile kaldım fakat 1 boş, 1 kimyasal 1 de kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim. 3 kayıp sonrası gerekli tüm tetkikler yapıldı. Fakat hiçbir sebep bulunamamakta. Gittiğim doktorların kimisi artık tüp bebek dene diyor. Kimisi de doğal yolla zaten gebe kalıyorsun tüp bebeğe gerek yok diyor. Hangi yoldan ilerleyeceğimi şaşırmış durumdayım. Var mı başına benzer durum gelenler? Siz ne yaptınız bu süreçte ?

Neden düşük oluyor araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması vs olabilir mi?

Kayıplarınızın nedeni cıkmadı ise şayet yaşınız ve hormon durumunuz eşinizin sperm durumu biraz daha beklemeye uygunsa bence doğal deneyin

Ve bu arada yumurta sperm kalite arttırıcı sağlıklı beslenme + takviyelerle süreci desteklemenizi öneririm

Maddi olarak uygunsanız tüp bebek mükemmel bir detay Allah doktorlarımızdan razı olsun gercekten

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Kayıplarınız için çok üzüldüm gönlünüze Rabbim ferahlık versin inşallah

Bundan sonrası için sevinç gözyaşları nasip etsin saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Allah yar ve yardımcınız olsun

Aslında maddi olarak çok şükür tüp bebeğe uygunum fakat dün gittiğim bi doktor doğal yolla oluyor ne gerek var tüp bebeğe dedi. Onda da olmama ihtimali var diye. Ama tüp bebek doktorları tabi tüp bebeği öneriyor. Vücuduma ekstra hormon yüklemek vb. cok kafama yatmıyor ama bir yandan da daha denebilir bir yol mu acaba diye düşünüyorum.

Denediğiniz ay oluyorsa bu güzel bir şey biraz bekleyin bence ama bu arada sperm ve yumurta kalitesini arttırmak için beslenme ve yaşam şekli cok önemli

Denediğiniz ay oluyorsa bu güzel bir şey biraz bekleyin bence ama bu arada sperm ve yumurta kalitesini arttırmak için beslenme ve yaşam şekli cok önemli
Tekrar doğal yolla denediğimde benzer şeyleri yaşarsam psikolojik olarak çok kötü olurum diye korkuyorum. Tüp bebek doktoru gluteni çıkart hayatından dedi. Ona dikkat ediyorum doğal yolla deneyeceksem bile mutlaka faydası vardır. Önerebileceğiniz bir takviye vb bir şey var mıdır eşimin de kullanabileceği

Kızlar yok mu yorum yapacak olan?
Merhaba. Benimde bir aşılamada birde tüp bebekte toplamda 2 kimyasalım oldu. Evet doktorlar bir sebep yok diyorlar. Ama yaptığı testte protein s bir tık düşük çıktı ve ben haşimato hastasıyım onunda galiba etkisi oluyor. Ama dediğim gibi doktor bunların etkilemediğini söylüyor. Kadınlar için procıve f adında takviye var onu kullanıyorum ben yumurta kalitesi için. Toplanan tüm yumurtalarımda, oluşan embriyomda çok iyi kalitedeydi. Ama yinede kimyasal oldu. Tüp bebekte olsa pek çözüm olmuyor anlayacağınız.

Geçmiş olsun öncelikle bence gebe kalabiliyor olmanız pozitif. Yasınız ileri değil ve hemen olsun gibi bir talebiniz yoksa ben yerinizde olsam doğal denerdim yine. Esinizin tüm hormon ve sperm değerlerine bakıldı mı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…