Tüp bebek mucizem

Sana moral olur inşallah.Ben geçen ay ikizlerimi kucağıma aldım.2.Denememde hayaller gerçek oldu.Kime gitmeyi düşünüyorsun.Ben doktorumu önerebilirim sorularınıda cevaplarım.İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Esra Çabuk Cömert doktorum bu arada.
Pardon ben doğurduğunuz doktor olarak anladım😁

Evet bende orada ceken dr cevat bayrak a cektircem kadikoyde sunomed de de cekiyormus anadolu yakasi bana daha rht olur. Umarim gerek kalmaz ama adet olursam onumuzdeki ay cektircem. Esime gelince bence kotu cikar diye korkuyo. Sperm testini nerde yaptirdiniz? Ben erkek olsam on kere gitmistim bile .... florance da yaptirin dedi doktorum gecen ay ama yaptirmadi. Labaratuarida ayarladik evde yapip goturebilirsn dedi yakin bana cok ama iste:KK43:
Canım biz taksim gümuşsuyunda bir tüp bebek merkezi var orada yaptırdık tüp bebek merkezlerinde yaptır yda iyi hastane labaratuvarı çünkü hem who yani dünya sağlık örgütü hemde krugere göre iki kabul edilmiş veriye görw bakıyor onlar sonuca birde sorun çıkarsa aynı yerde yine bişeyler kullandıktan sonra test tekrarı yaparsın çünkü her labaratuvarda sonuç farklı çıkabiliyor ve dediğim 2veriyi göstermiyor hepsi umarım çıkmaz bence eşin orada versin ne olur ne olmaz değer kaybı olmadan örneği teslim etsin.Herşey insanlar için sende de onda da çıkabilir ama bu kaçarak çözümlenmez zaman hızlı geçiyor bence rahim filminde sende eğer sorun çıksa bile ki inş çıkmaz eşin yinede yaptırsın sende çıkması onda çıkmayacağını göstermiyor boşa kürek çekmeni istemem umarım hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırsın🤲🏻

Back