- 17 Ekim 2014
- 276
- 71
- 123
- 43
Ben Istanbuldayım cnm nerde o hastane ?? Birde asilamayla tüp bebek fiyati aynimi devlette onu anlamadım çünki tüp bebege 2000 civarı dedi birisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Istanbuldayım cnm nerde o hastane ?? Birde asilamayla tüp bebek fiyati aynimi devlette onu anlamadım çünki tüp bebege 2000 civarı dedi birisi
size tüp yapıldıysa tutmadıysa detaylı test yapılmalı mutlaka bu doktor niye aşılama demişki tekrar anlamadım.sen boşver aynen en doğrusunu yapmıisın tüp bebek 1 kezmi denedin nereye gittin ben yönlendiriyim seni böyle saçma bişiyi niye demişki doktor.yani tamamen vakit kaybı doktor bizede aşılama yapalım dedi biz kabul etmedik .ki zaten tüpte bile tutmadı aşılama olsa da tutmayacaktı birde param yine boşuna gidecekti
yoo tekrar aşılama demedi ilk kontrollerde dedi ilk önce aşılama yapalım isterseniz dedi biz kabul etmedi zaten tumayınca çağırdı bizi tekrar gözden geçirdi herşeyi ben bile şaşırdım dedi ama bizimde elimizin uzanamadığı yerler var dedi 45 dk bizimle konuştu uyguladığı tedaviyi ilaçları vs anlattı bir kere denedim olmdı dondurlüulmuşlarla devam edelik dedik tekrar başladık bu seferde onlar çözülmedi transferim yarıda kaldı birde miyomlarım var şimdi ameliyat olmam lazım çok şükür doktorum Bahçelievler medıcalparktasize tüp yapıldıysa tutmadıysa detaylı test yapılmalı mutlaka bu doktor niye aşılama demişki tekrar anlamadım.sen boşver aynen en doğrusunu yapmıisın tüp bebek 1 kezmi denedin nereye gittin ben yönlendiriyim seni böyle saçma bişiyi niye demişki doktor.
anladım canım geçmiş olsun. bendede bir kez dondurulan embiryodan transfer yaptık bende tutmamıştı fakat generik test yapınca farklı bir nedenden dolayı olmadığı ortaya çıktı. dondurulmuş embiryo transferi her hastane yapamaz zaten çok iyi labratuarının olması gerekli çözme işleminde sıkıntısız kayıpsız olabilmesi gerek ben fulya bahçeciye gidiyorum.yoo tekrar aşılama demedi ilk kontrollerde dedi ilk önce aşılama yapalım isterseniz dedi biz kabul etmedi zaten tumayınca çağırdı bizi tekrar gözden geçirdi herşeyi ben bile şaşırdım dedi ama bizimde elimizin uzanamadığı yerler var dedi 45 dk bizimle konuştu uyguladığı tedaviyi ilaçları vs anlattı bir kere denedim olmdı dondurlüulmuşlarla devam edelik dedik tekrar başladık bu seferde onlar çözülmedi transferim yarıda kaldı birde miyomlarım var şimdi ameliyat olmam lazım çok şükür doktorum Bahçelievler medıcalparkta
genetik testi nerde yaptırdın ne kadar maal oldu doktora bizde sorduk genetiğinde sorun olabilirmi diye var diyeyemem okda diyeyem dedi ama külfiyetli işler dedi cevaplarsan sevinirimanladım canım geçmiş olsun. bendede bir kez dondurulan embiryodan transfer yaptık bende tutmamıştı fakat generik test yapınca farklı bir nedenden dolayı olmadığı ortaya çıktı. dondurulmuş embiryo transferi her hastane yapamaz zaten çok iyi labratuarının olması gerekli çözme işleminde sıkıntısız kayıpsız olabilmesi gerek ben fulya bahçeciye gidiyorum.
testi ,gittiğim hastanede fulya bahçecide yaptırdım. genetik testide neden yapıldığına gelince 2 kez tüp bebek yapıldı ve negatif olunca doktorum olmaması için bir sebep yok detaylı test yapalım ve nedenine bakalım dedi.kendi içinde 9 ayrı test bu testin sonucunda bende fazla kan pıhtılaşması tespit edilince 3.denemeye geçtik transferin ilk günü dahil göbekten kan sulandırıcı iğne kullandırıldı ve çok şükür bu kez gebelik oluştu 4bin felan verdim ben dediğim gibi 9 ayrı testti bu ve ben özelde yaptırdımgenetik testi nerde yaptırdın ne kadar maal oldu doktora bizde sorduk genetiğinde sorun olabilirmi diye var diyeyemem okda diyeyem dedi ama külfiyetli işler dedi cevaplarsan sevinirim
bu dedğin embriyoların testimiydi birde sana tedavi başlayınca coraspirin vermişlermiyditesti ,gittiğim hastanede fulya bahçecide yaptırdım. genetik testide neden yapıldığına gelince 2 kez tüp bebek yapıldı ve negatif olunca doktorum olmaması için bir sebep yok detaylı test yapalım ve nedenine bakalım dedi.kendi içinde 9 ayrı test bu testin sonucunda bende fazla kan pıhtılaşması tespit edilince 3.denemeye geçtik transferin ilk günü dahil göbekten kan sulandırıcı iğne kullandırıldı ve çok şükür bu kez gebelik oluştu 4bin felan verdim ben dediğim gibi 9 ayrı testti bu ve ben özelde yaptırdım
bu söylediğim benden ve eşimden alınan kan ile bize uygulanan genetik testi idi. embiryolar ve spermle ilgili araştırmalar zaten daha önce yapılmıştı onunla ilgili bir sıkıntı yoktu zaten. biz neden tutmadığını araştırmak adına genetik test yaptık zaten. 2.soruna gelince zaten tüp bebek tedavisine ilk başladığımda coraspirin verilmişti oda kanın sulanması için verilen bir ilaç zaten ama benim pıhtılaşmam fazla olduğunda extra iğne verildi kan sulansın diye.bu dedğin embriyoların testimiydi birde sana tedavi başlayınca coraspirin vermişlermiydi
hıı anladım kafanı şişirdim ama embiryo ve sperle ilgili olan testler ne kadar mal oldu şimdi bir kez negatifimiz oldu birde yumurtalar çözülmedi transfer yarıda kaldı bizde şimdi acaba sorunmu var diye düşünmeye başladık allah yardımcımız olsun bu aradabu söylediğim benden ve eşimden alınan kan ile bize uygulanan genetik testi idi. embiryolar ve spermle ilgili araştırmalar zaten daha önce yapılmıştı onunla ilgili bir sıkıntı yoktu zaten. biz neden tutmadığını araştırmak adına genetik test yaptık zaten. 2.soruna gelince zaten tüp bebek tedavisine ilk başladığımda coraspirin verilmişti oda kanın sulanması için verilen bir ilaç zaten ama benim pıhtılaşmam fazla olduğunda extra iğne verildi kan sulansın diye.
canım embiryo ve sperm testi ne kadardı yanlış olmasın inan hatırlamıyorum fakat ben özelde yaptırdığımdan diğer yerlere göre pahalı kalabilir. embiryonun çözülememesi de dediğim gibi hastane labratuarının ne kadar iyi olduğuna bağlıdır yani bu sizin sorununuz değil bu talihsizlik olmuş.sizin elinizde olan bişi değil. bununla ilgili düşüncenizi doktorunuzla konuşun neler yapıldı test olarak ne engel yada engelin farkına varabilmek için ne gibi testler lazım bunu daha detaylı sormanız gerek çekinmeyin doktordan sorun herşeyi bilinçli olduğunuzu anlayınca daha farklı davranılır daha çok ilgilenilir.hıı anladım kafanı şişirdim ama embiryo ve sperle ilgili olan testler ne kadar mal oldu şimdi bir kez negatifimiz oldu birde yumurtalar çözülmedi transfer yarıda kaldı bizde şimdi acaba sorunmu var diye düşünmeye başladık allah yardımcımız olsun bu arada
doktor herhangi bir şey demedi biz acaba olabilirmi diye düşündük inş çıkmaz bir şey birdahi sefer tutunur bebişim sağol ya çok aydınlattın beniallah yar ve yardımcın olsuncanım embiryo ve sperm testi ne kadardı yanlış olmasın inan hatırlamıyorum fakat ben özelde yaptırdığımdan diğer yerlere göre pahalı kalabilir. embiryonun çözülememesi de dediğim gibi hastane labratuarının ne kadar iyi olduğuna bağlıdır yani bu sizin sorununuz değil bu talihsizlik olmuş.sizin elinizde olan bişi değil. bununla ilgili düşüncenizi doktorunuzla konuşun neler yapıldı test olarak ne engel yada engelin farkına varabilmek için ne gibi testler lazım bunu daha detaylı sormanız gerek çekinmeyin doktordan sorun herşeyi bilinçli olduğunuzu anlayınca daha farklı davranılır daha çok ilgilenilir.
nedemek canım olurmu ... bilgin olsun illa olumsuz olacak diye bişi yok sen herşeyi bilde en azından bi sıkıntın olursa ne yapacağını bilirsin .. umarım benim kadar çok uğraşmana gerek kalmaz.. allah gönlüne göre versin arkadaşım.. saol...doktor herhangi bir şey demedi biz acaba olabilirmi diye düşündük inş çıkmaz bir şey birdahi sefer tutunur bebişim sağol ya çok aydınlattın beniallah yar ve yardımcın olsun
amin canım inş bundan sonrada rabbim seni uğraştırmaz ve bebeğini kucağına alırsınnedemek canım olurmu ... bilgin olsun illa olumsuz olacak diye bişi yok sen herşeyi bilde en azından bi sıkıntın olursa ne yapacağını bilirsin .. umarım benim kadar çok uğraşmana gerek kalmaz.. allah gönlüne göre versin arkadaşım.. saol...
amiiinn... hemizi inş.amin canım inş bundan sonrada rabbim seni uğraştırmaz ve bebeğini kucağına alırsın
Hayır. Rapor alıp istanbul umut tüp bebekte yaptırıcam. Özelde olunca evlilik şartı aranmıyor mu?
bu tüp bebek fiyatımıben ıkıncı denememı umutta yaptırdım şuan ücreti 3800 ilaçlar hariç yeni aldım bilgiyi paylaşmak istedim.
bende aşılama dusunuyordum ama bı taraftan da en mantıklısı tup bebek başarı oranı da yüksek madem. sen nerde yaptırıcaksın tedavını?Fiyatı iyiymiş icim rahatladi sagol cnm
umudum raporlu fiyatı mı bu?ben ıkıncı denememı umutta yaptırdım şuan ücreti 3800 ilaçlar hariç yeni aldım bilgiyi paylaşmak istedim.