Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam ümidini kesme benim eşimde azosprem hastası Kıbrıs’ta 10 martta yaptık tuttu ama 6+3 de kese aşağı Kaydı kanamam oldu diye kürtaj oldum 2 gün önceIlk denememiz kayseride mustafa taş hocamizda yaptik ama gelişmemiş oldugu icin tutmadi eşimde azosperm var acaba ikincide insallah tutar
Rabbim hepimize hayirli sağlıklı bir şekilde nasip etsin allah büyükKıyamam ümidini kesme benim eşimde azosprem hastası Kıbrıs’ta 10 martta yaptık tuttu ama 6+3 de kese aşağı Kaydı kanamam oldu diye kürtaj oldum 2 gün öncebende senin gbiyim ikinci de tutar yine aynı olurmu diye düşünmüyor değilim
Gerçekten öyle ümidimizi yitirmemek gerekRabbim hepimize hayirli sağlıklı bir şekilde nasip etsin allah büyük![]()
Evet pes etmek yok denicez maddi zorlugu var ama çaba olmadan emek olmuyorGerçekten öyle ümidimizi yitirmemek gerekAllahtan geliyor
Rabbım hasretinize kavuştursun Mustafa hocayla alakası varmı Bilmiorum ama hakkında çoğu kötü yorumda okudum tutanlardan iyi yorumlarda gördüm . Siz memnun musunuz kendınden ?Ilk denememiz kayseride mustafa taş hocamizda yaptik ama gelişmemiş oldugu icin tutmadi eşimde azosperm var acaba ikincide insallah tutar
Yani bize olan tavri davranisi iyiydi ilkler zaten cogu insanda tutmuyormus ama önemli olan sonrasi yani bide insan dan insana değişiyor herkesin bedeni farkli ayni sorunlari yasayip ilkde tutan çok ama oda artik allaha kalmişRabbım hasretinize kavuştursun Mustafa hocayla alakası varmı Bilmiorum ama hakkında çoğu kötü yorumda okudum tutanlardan iyi yorumlarda gördüm . Siz memnun musunuz kendınden ?
Tabiki de orası öyle bende kendısıne gitmeyi düşünmüştüm . Gerçek yorumları sildiğini kendısının hastalara gereken vakti ayırmadığını falan söylediler tırstım bi o yüzden memnuniyetinizi öğrenmek istedimYani bize olan tavri davranisi iyiydi ilkler zaten cogu insanda tutmuyormus ama önemli olan sonrasi yani bide insan dan insana değişiyor herkesin bedeni farkli ayni sorunlari yasayip ilkde tutan çok ama oda artik allaha kalmiş
O kadar cok hastasi varki yurt disindan gelen ve odasi sığmiyordu bende görünce şok olmuştum 4 yaş ustu insanlar bile vardi insanin ici gidiyor ama ben hic kotu bisey hissetmedim hep ilgili davrandilar. Bide ne zaman bi soru sormak istesem her zaman anlattilar her zaman dinledilerTabiki de orası öyle bende kendısıne gitmeyi düşünmüştüm . Gerçek yorumları sildiğini kendısının hastalara gereken vakti ayırmadığını falan söylediler tırstım bi o yüzden memnuniyetinizi öğrenmek istedim
Sevindim sizin adınıza inşallah Rabbim kucağınızı doldursun emeklerınızın karşılığını versinO kadar cok hastasi varki yurt disindan gelen ve odasi sığmiyordu bende görünce şok olmuştum 4 yaş ustu insanlar bile vardi insanin ici gidiyor ama ben hic kotu bisey hissetmedim hep ilgili davrandilar. Bide ne zaman bi soru sormak istesem her zaman anlattilar her zaman dinlediler
Amin insallah hepimiz için rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasınSevindim sizin adınıza inşallah Rabbim kucağınızı doldursun emeklerınızın karşılığını versin![]()
Merhaba bende 2. Negatifi aldım bu hafta Mustafa hoca ya embriyo taşımayı düşünüyorum çok korkuyorum bi daha yapmayı ama mecbur yıl sonuna kadar düşünmüyor şimdilikIlk denememiz kayseride mustafa taş hocamizda yaptik ama gelişmemiş oldugu icin tutmadi eşimde azosperm var acaba ikincide insallah tutar
Sizdemi azosperm icin gittinizMerhaba bende 2. Negatifi aldım bu hafta Mustafa hoca ya embriyo taşımayı düşünüyorum çok korkuyorum bi daha yapmayı ama mecbur yıl sonuna kadar düşünmüyor şimdilik
Embriyo taşıma derken nasıo yaniMerhaba bende 2. Negatifi aldım bu hafta Mustafa hoca ya embriyo taşımayı düşünüyorum çok korkuyorum bi daha yapmayı ama mecbur yıl sonuna kadar düşünmüyor şimdilik
Doktoru değiştirmek istiyorum dondurulmuş embriyom varSizdemi azosperm icin gittiniz
Tamamen sıfır değildi takviyeyle yükseltildi ama sonuç hüsranSizdemi azosperm icin gittiniz
Benim esimin sifir yani sizin bu iyi bişey yani en azindan sizun sifir degilTamamen sıfır değildi takviyeyle yükseltildi ama sonuç hüsran
Mustafa hocaya gittiniz mi ben de orada tedavi oldum merak ettiklerinizi özelden sorarsanz tüm detayları ile anlatabilirimTabiki de orası öyle bende kendısıne gitmeyi düşünmüştüm . Gerçek yorumları sildiğini kendısının hastalara gereken vakti ayırmadığını falan söylediler tırstım bi o yüzden memnuniyetinizi öğrenmek istedim
Yok ben tedaviyi başka yerde tamamladımMustafa hocaya gittiniz mi ben de orada tedavi oldum merak ettiklerinizi özelden sorarsanz tüm detayları ile anlatabilirim
Bence çok doğru bir karar vermişsinizYok ben tedaviyi başka yerde tamamladım