• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek neden tutmaz******

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
sevgılı arkadaslar bugun sabah 4. denenememdende negatıf ayrıldım..... 2.00 degerım bızdekı problem eşim azospermı... ama tese amelıyatında sperm bulunuyo bol mıktarda 2.3. 4. gun embrıyoları olustu su ana kadar olan tedavılerımde hep1. kalıtede dedıler ..hısteneskopi oldum bişe yok... rahım fılmı cekındım bişe yok.... horman testlerı ve kan testler normal esımdede bende bu yönde bı sıkıntıyok...genetık testte yaptırdık oda temız cıktı....ama tutmuyo.... yapmam gereken sızın bıldıgınız bı test varmı yada benım durumumda olan arkadaslar sız neler yaptınız... bılgısı olanlar yardım ederse cok sevınırımmm

canım bizimde herşeyy normal deniyorduu bütün testler yapıldı anormal birşey bulunamamıştı ama tek yapılmayan bize kan pıhtılaşması testiydi çok şükür tedavi gördüğüm merkez ilk onu yaptrdı ve transferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı iğne kullandım halende kullanıyorum ve bendeki sorun kan pıhtılaşması çıktı çok şükür şimdi ikizlerimi bekliyorum Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli kucagıma alacagım günü bekliyorum senin bu testin yapıldımı acaba birde bunu araştır.. belki bu atlanmıştır bazen önemli sayılmıyor bu ama bence çok önemlii bir durumm....

canım ben de 6 kez tüp bebek yaptırdım 3. denemede ikizlerim oldu ama erken doğumla kaybettim onlar. Sonraki denemeleerimde hep kimyasal oldu. Neden tutmadığını bende anlamadım. Benim kanallarım kapalı, sağ taraf tamamen solda da kısmi yapışıklık var o yüzden olmuyo ama rahimde bi problem yok çok şükür. Genetikte de bişey çıkmadı pıhtılaşma da yok ama tutmuyo nedense. Nedeninin bilen bana da söylesin lütfen :)

kızlar benimde 2 denemem de tuttu cd 56 testi istedi doktor benden ve yüksek çıktı yani bağışıklık sissteminin yüksek olması vucut bebeği kabul etmiyo genelde bir kaç düşükten sonra istiyor doktorlar ama ben iyiki yaptırmışım çok pahalı bir test değil ama her yer yapmıyor sanırım ben seksen tlye yaptırıyorum hamileyim ama genede istiyor doktor düşük olmasın diyeeee

Back
X